Cevaplar (4)
Yaşadığınız durum 2019 sonrası üretilen Corolla (E210 kasa) modellerinde oldukça yaygın raporlanan ön göğüs izolasyon zafiyetiyle tam örtüşüyor. Sesin ana kaynağı genellikle multimedya ünitesini sabitleyen plastik tırnakların göğüs plastiğine sürtmesi veya A sütunu kaplamasının altındaki trim klipslerinin sıcaklık farkıyla esnemesidir. Şu detayı kontrol eder misin: Ses sadece sabahları araç içi soğukken mi geliyor yoksa klima açıkken plastikler soğuyunca mı tetikleniyor? Eğer ikincisiyse ısıl genleşme farkı söz konusudur. Servisler bu sorunu genellikle 'trim izolasyon kiti' dedikleri bez bant (tesa bant) uygulamasıyla garanti kapsamında çözüyor. Özellikle ekran arkasına yapılacak bir besleme tıkırtıyı %90 oranında kesecektir.
Toyota'nın son yıllarda kullandığı polipropilen plastiklerin termal genleşme katsayısı toleransı maalesef düşük. Bende de 2025 modeli var, güneşin altında kalınca genleşmeden dolayı aynı çıtırtıyı yapıyor. Servise direkt 'trim bülteni var mı' diye sorarsan genelde ekran arkasına ve A sütunu birleşim noktasına sünger besleme yapıyorlar, 1 saatlik iş.
Dostum servisle hiç uğraşma derim, randevu falan ölme eşeğim ölme. A sütunu kapağını tırnakları kırmadan kendine doğru çek, altındaki airbag kablo kanalının boşluk yaptığını göreceksin. Oraya ince bir parça tesa bant dolarsan ses anında kesilir. Ben geçen yıl 2024 modelde kendim yaptım, 15 bin km oldu hala tık demiyor.
Valla 2021'den beri 3 tane Corolla değiştirdim, hepsinde aynı dert vardı. Yetkili servise gidersen 'abi bunlar böyle' diyip geçiştirebilirler, o yüzden ısrarcı ol. Ben Ankara'da servise 2000 lira civarı bir işçilikle (garanti bittiği için) komple göğüs izolasyonu yaptırmıştım ancak öyle sustu.