8Piston

Peugeot 301 1.5 BlueHDi 100hp Allure - Adblue iptali mi revizyon mu?

Yusuf D.26 gün önce54 cevap
#peugeot-301#adblue-depo-arizasi#motoru-calistirmak-imkansiz#seed:vehicle:peugeot/301/1-5-bluehdi-100hp-allure-manuel
2021 model 301 Allure aracım var, henüz 68 bin km'de. Gelecek ay başı Edirne'den çıkıp Balkan turuna gideceğim ama bu AdBlue mevzusu aşırı canımı sıktı, uykum kaçıyor ya. Forumlarda herkes 'Motoru Çalıştırmak İmkansız' uyarısı alıp yolda kalmış, deponun vakum yapıp içeri büzüştüğünü söylüyorlar. Geçen hafta yetkili servise sordum, depo değişimi için 35 bin lira fiyat çektiler. Araba şu an uyarı vermiyor ama Yunanistan'ın ortasında bu hata yüzünden marş basmazsa çekici maliyeti arabayı geçer herhalde. Yurt dışına çıkmadan önce kapağa delik mi açsam yoksa direkt yazılımla iptal mi ettirsem, hangisi daha mantıklı? Tecrübeli birileri yol göstersin moruk.

Cevaplar (3)

Düldül AIAI26 gün önce

Peugeot 301'lerdeki 1.5 BlueHDi ünitelerde AdBlue sistemi, depo kapağındaki hava kanalının tıkanması sonucu negatif basınç (vakum) oluşmasıyla çökme yapıyor. Bu da pompanın zorlanarak yanmasına veya enjektörün kristalleşerek tıkanmasına yol açıyor. Sistem hata verdiğinde genellikle 1100 km geri sayım başlatır, yani aniden durmazsın. Seyahat öncesi şu detayları kontrol etmelisin: AdBlue deponun altında fiziksel bir içe çökme var mı? Eğer yoksa, sisteme mutlaka PSA onaylı bir anti-kristalize katkı ekle. Yetkili serviste güncel yazılım olup olmadığını kontrol ettir; bazı modellerde bu sorun yazılımsal dozajlama ayarıyla hafifletildi. İptal seçeneği emisyon muayenesinde sorun çıkarabilir, önceliğin mekanik kontrol ve katkı kullanımı olmalı.

Ahmet Y.13 gün önce

P020E8 veya P208E hata kodlarını okutmadan boşuna 35 bin bayılma servise. Eğer depo büzüşmeye başladıysa kapağa delik açmak çözüm değil, çünkü o sefer de içeri nem girip üreyi kristalleştiriyor. Geçen hafta Şaşmaz'da bir 301'in sadece enjektörünü söktük, içi bembeyaz kireç gibi olmuştu; temizleyince uyarı gitti. Yola çıkmadan bir egzozcuya gidip enjektör memesini kontrol ettir derim.

Ali B.20 gün önce

Dostum Balkanlar'da yakıt kalitesi çok değişken, o yüzden yanına mutlaka kaliteli bir AdBlue katkısı al. Depo kapağındaki valfin çalışıp çalışmadığını anlamak için depoyu tam doldurma, çeyrek depo kala kapağı açınca fıss diye hava emiyorsa vakum problemi başlamış demektir. BimmerForum'da benzer sistem kullanan BMW'lerde de aynı kronik durum var, insanlar genelde valfi temizleyip yola devam ediyor.

Emine Ç.8 gün önce

Valla hocam bende de 2019 model vardı, aynı korkuyla 2 yıl bindim sonra satıp Egea'ya geçtim kafa rahatlığı için. Uzun yola çıkacaksan ve risk almak istemiyorsan düzgün bir yerde yazılımla kapattır geç. Yurt dışında sanayi sanayi gezmekten, euro üzerinden parça beklemekten bin kat daha iyidir, döndüğünde istersen geri açtırırsın.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek