Cevaplar (3)
Peugeot 1.2 PureTech 82hp motorlarda bahsettiğin durum maalesef kronik bir tasarım karakteristiği. Bu motorlar 'wet belt' denilen, yağın içinde çalışan bir triger kayışına sahip ve segman yapısı nedeniyle 60-80 bin km sonrasında kompresyon kaçakları ve yağ eksiltme eğilimi gösteriyor. PSA grubu bu durum için 1000 km'de 0.2 ile 0.5 litre arası tüketimi 'tolerans dahilinde' kabul ediyor. Şu an kullandığın yağın vizkozitesi nedir? Genelde yetkili servis 0W-30 koyar ama eksiltme çoksa 5W-30 Total Ineo First denenebilir. Ayrıca triger kayışında ufalanma olup olmadığını yağ dolum kapağından kontrol ettirmen kritik, koparsa motoru kucağına alırsın.
Kral hiç uğraşma, bu 1.2'lerin piyasası zaten bu yüzden biraz düşük kalıyor. Satışta sorun olmaz ama 100 bin km'yi geçince alıcılar motora daha çok kıl kapıyor. Eğer arabadan memnunsan eksileni tamamla devam et, ama kafam ağrımasın dersen 2025 model dizel bir 301 veya Egea bak derim, en azından yağ çubuğuyla akraba olmazsın.
Hocam blow-by gazlarının emme manifoldu üzerinden yanma odasına tekrar gönderilmesi sırasında PCV valfi yetersiz kalabiliyor. 2016 model aracımda ben de 80 binden sonra her 4 bin km'de 0.8 litre eklemeye başladım. Triger kayışının yağ içindeki aşınma partikülleri yağ kanallarını tıkıyor, bu da segmanların yağ sıyırma performansını düşürüyor, Excel'de tuttuğum loglara göre soğuk havalarda eksiltme miktarı %15 daha fazla.
Valla usta o motorla 110 bin km devirdim, bagajda 1 litrelik yağ kutusuyla gezmeye alışacaksın. Servis 15 bin km periyot veriyor ama sen sakın ona güvenme, 10 binde bir değiştir hatta 8 bine çek bakımı. 2024 başında şaşmaz'da bir ustaya gösterdim, segman kanal yapısı dar olduğu için kurum bağlayıp yağı geçirdiğini söyledi, temizleyici katkılarla biraz azaldı ama tamamen kesilmiyor.