Cevaplar (3)
Mazda FS motorlardaki HLA (Hydraulic Lash Adjuster) sesi, genellikle yağ kanallarının daralması veya iticilerin basınç tutamaması nedeniyle oluşur ve dediğin gibi motorun genel sağlığını bozmasa da akustik olarak ciddi bir sorun gibi algılanır. Satış öncesi bu durumu çözmek için iki yolun var: İlki, daha ince ve kaliteli bir tam sentetik yağ (5W-30 gibi) ve hidrolik itici temizleyici katkılar kullanarak sesi minimize etmek. İkincisi ise set olarak iticileri değiştirmek; 2026 piyasasında yan sanayi parça seti 9-12 bin TL, işçilikle beraber 18 bin TL civarını bulabilir. Eğer alıcıya bu durumun mekanik bir arıza değil, bir parça tolerans durumu olduğunu kanıtlamak istersen, yağ basıncı testi yaptırıp raporu ilana eklemen satışı hızlandıracaktır. Fiyatı 40 bin aşağı çekmek yerine 20 bin harcayıp sesi kesmek pazarlık masasında elini daha çok güçlendirir.
P0300 kodu falan yoksa, sadece ses varsa o iticilerin yağ memeleri tıkanmıştır usta. Çoğu kişi 10/40 koyup geçiyor, o kalın yağ o incecik deliklerden geçene kadar sabahları o sesi yapar. Söküp temizlemekle uğraşma, direkt takım değiştir yoksa 2 ay sonra yine başlar, boşuna kapak açtırmış olursun.
Hocam geçen yıl başıma geldi, ilana 'fincan sesi var fiyattan düştüm' diye açık açık yazdım. Bilmeyen adamla uğraşılmaz bu arabada, Mazda'yı bilen adam zaten o sesin kronik olduğunu, motora zarar vermediğini bilir. Liqui Moly'nin katkısını denedin mi? Bende sesi %60-70 oranında kesmişti, en azından o kadar çiğ gelmiyordu ses.
Moruk 40 bin aşağı yazdıysan ve gitmiyorsa senin arabanın başka falsosu vardır, sadece o sese takılmaz millet bu piyasada. Ben geçen ay 310 binde sattım aynı motoru, 'ısınana kadar yapar usta işine gelirse' dedim 2 günde gitti. Alıcıya çok yüz verme, Mazda bu boru değil de geç.