Cevaplar (3)
Uzun yola çıkmadan önce bu durumu hafife almamanı öneririm. Aracın sürekli rölanti yükseltip fan açması, pasif rejenerasyonun şehir içi trafiği nedeniyle yarıda kaldığını ve filtrenin kritik doluluk eşiğine yaklaştığını gösterir. Eğer kurum miktarı (soot mass) 40 gramın üzerine çıktıysa, otobanda sürsen bile araç güvenli mod gereği rejenerasyonu başlatmayabilir. Öncelikle bir OBD cihazı veya VCDS ile 'Soot Mass' değerini kontrol ettirmeni öneririm. Eğer değer 25-30 gram bandındaysa, uzun yolda 4. vites 2500-3000 devir aralığında 20 dakika sürüşle filtreyi temizleyebilirsin. Ancak 40 gramın üzerindeyse, yurt dışı gibi riskli bir rotada rejenerasyon yerine profesyonel bir DPF temizliği yaptırman daha sağlıklı olur. Ayrıca fark basınç sensörünün (DPF pressure sensor) doğru çalıştığından emin ol, bazen sensör hatası yüzünden filtre aslında boşken araç dolu sanıp sürekli yakıt püskürterek yağı seyreltebilir.
Hocam VCDS bağlayıp ölçülen kurum (measured soot) ve hesaplanan kurum (calculated soot) değerlerine bak. Eğer aralarında çok uçurum varsa fark basınç sensörün (G450) gitmiş demektir. 2014 modellerde o sensör kroniktir, eğer o bozuksa istediğin kadar uzun yol yap o filtre temizlenmez, aksine tıkanır yolda bırakır.
Valla geçen yıl benzer durum 150 binde benim başıma geldi, sanayide temizliğe 5 bin istediler. Gittim bir kutu Liqui Moly DPF koruyucu aldım, depoyu fulledim, bastım otobana. Tekirdağ'a gidene kadar 3. viteste bağırtarak gittim, o günden beri ne koku kaldı ne de rölanti yükselmesi. Bence yolda açılır o, boşuna para bayılma ustalara.
Kral Selanik rotası çok ıssız yerlerden geçiyor, orada koruma moduna alsa aracı çekiciyle uğraşmak çok can sıkar. Ben olsam riske atmam, gitmeden yetkili serviste ya da iyi bir egzozcuda makineye bağlatıp temizletirim. Geçen ay arkadaşın Leon'u aynı bu sebeple yolda 80 km hızı geçmez oldu, tatili zehir oldu adamın.