Cevaplar (3)
Golf 7 platformunda 2012-2016 yılları arasında kullanılan Sachs marka arka amortisörlerin iç valf yapısı, düşük hızlardaki salınımlarda bu karakteristik 'lokurtu' sesini üretir. Bu durum genellikle bir güvenlik zafiyeti değil, akustik bir tasarım hatasıdır. Uzun yola çıkmadan önce amortisör millerini ve körüklerini kontrol etmelisin; eğer terleme veya aktif yağ kaçağı yoksa yol tutuşunu ekstrem düzeyde etkilemez. Ancak aracın yüklü olacağını ve Avrupa otoyollarındaki süratleri düşünürsek, virajlarda arkadan kopma veya fazla esneme hissetmiyorsan yola çıkmanda teknik bir engel yok. Konforu geri kazanmak için tek kalıcı çözüm, amortisörleri revize edilmiş parça kodlu ürünlerle veya Bilstein B4 gibi alternatiflerle değiştirmektir. Rot-balansçıda boşluk kontrolü yaptırdıysan yola çıkabilirsin.
Dostum 2015 modelinde aynı dertten muzdariptim, 80 bin km o sesle bindim hiçbir şey olmadı. Uzun yolda, otoyol asfaltında zaten duymayacaksın bile, sadece şehir içi mıcırlı yolda kafayı yedirtir. Boşuna masraf etme şimdi, dönüşte kafan rahatken değiştirirsin, yolda bırakacak bir mevzu değil bu.
Ustan doğru demiş ama o ses zamanla artıyor, takozları da kontrol ettirmişsindir umarım. Eğer çok takılırsan çiftini 6-7 bin liraya Monroe alıp dışarıda 1500-2000 liraya taktırabilirsin, Sachs'tan kurtulunca araba sınıf atlıyor resmen. İtalya yolları düzgündür ama Arnavutluk falan yapacaksan o ses iyice canını sıkar.
Sachs'ın o dönemki valf shim yapısında üretim hatası vardı, yağ akış hızı düşükken türbülans yapıp o sesi çıkarıyor. TPI kayıtlarında (Technical Product Information) VW bunu 'konfor sorunu' olarak kabul etti zaten. Güvenlik riski sıfıra yakın ama rebound sönümleme karakteristiği zamanla bozulabiliyor, otoyolda arkada salınım hissedersen değişim şart.