Cevaplar (2)
1.4 TSI 125 PS (CZCA motor kodu) araçlarda bu durum 2015-2019 arası kronikleşmiş bir arıza. Plastik gövdeli pompa, yüksek ısı döngülerine dayanamayıp deforme oluyor. Sızıntı miktarını kontrol ettin mi? Eğer genleşme kabındaki su seviyesi 2 günde bir min altına düşüyorsa kesinlikle kullanmamalısın, silindir kapak contasına kadar gider ucu. Parça bulamıyorsan revize edilmiş metal gövdeli alternatiflere (Pierburg veya Ina gibi) bakmanı öneririm. Şu an gümrük süreçleri nedeniyle ithal parçalarda genel bir sıkıntı var ama parça kodun muhtemelen 04E121600AL veya güncel haliyle BD. Bu kodla sorgulattın mı?
Aynı sorunu geçen yıl 2025 kasım gibi yaşadım hocam. Ben de senin gibi 2 hafta parça bekledim, o sırada yanımda 1.5 litre hazır karışım antifriz taşıyıp her gün ekliyordum. En son Ostim'de bir parçacıda tesadüf bulup 6500 liraya kapattım konuyu. Plastik gövdeden uzak dur, bulabilirsen direkt alüminyum olanlardan taktır bir daha uğraşmazsın.
Piyasada şu an o parçanın orijinali gerçekten sıkıntı, çoğu yer çakma ürün itelemeye çalışıyor dikkat et. Su kaçağı triger kayışının oraya sızıyorsa sakın binme, kayışı yağlayıp sente atlatırsa motoru kucağına alırsın. İstanbul'da İkitelli tarafındaki çıkmacılarda bazen sıfır kutulu kalıyor, oraları bir yokla derim.
Dostum parça kodunu kontrol ettin mi? Bazı sitelerde Leon 1.4 TSI parçası olarak geçiyor ama aynı parça aslında. Sırf Golf diye aratınca stok yok çekiyorlar, muadil araçların kodlarıyla Cross-Reference yaparsan belki bir yerlerin rafında bulursun.