Cevaplar (3)
Golf 7 1.2 ve 1.4 TSI (EA211) motorlarda Wastegate kapak mili boşluğu oldukça yaygın bir kronik sorundur. Bu ses genellikle mekanik bir aşınma belirtisidir ancak her zaman turbo arızasıyla sonuçlanmaz. Eğer turbo basınç değerlerin şu an stabilse ve ECU üzerinde 'P0299 Boost Pressure' gibi bir hata kodu görmüyorsan, araç yolda kalacak kadar büyük bir risk taşımaz. Ancak uzun yolda, özellikle yüksek rakımlı geçitlerde veya tam yüklü tırmanışlarda, milin tam kapanmaması sonucu 'Underboost' hatası alıp aracın Limp Mode (koruma modu) durumuna geçme ihtimali vardır. Balkanlar gibi teknik servisin maliyetli olabileceği bir rota öncesinde, sadece ses kesici yay takmak yerine mil yatağının burçlanması veya revize edilmesi daha güvenli bir seçenek olacaktır. Gitmeden önce mutlaka turbo aktüatör kolunu kontrol ettirip basınç testi yaptırmanı öneririm.
Eğer boşluk çok fazla değilse o ses için özel üretilmiş paslanmaz çelik klipsler var, parça kodu 06J145220A diye geçer. Ben kendi aracımda 80 bin km'deyken takmıştım, şu an 130 bindeyim hala ses yok. Kendin bile takabilirsin, servise dünya para bayılma boşuna.
P0299 kodu yakmadığı sürece mekanik olarak seni yolda bırakmaz ama yakıtın bir tık artar. O milin yatağındaki boşluk zamanla kapağın tam oturmamasına neden oluyor, İzmir'de turbo revizyoncular mil değişimi için şu an 15 bin civarı fiyat çekiyor. Uzun yolda rampada araba çekişten düşerse canın çok sıkılır, vaktin varken düzgünce yaptır derim.
2014 modelimde aynı sorun vardı, tam 2 yıl o zırrr sesiyle bindim hiçbir şey olmadı. Ama ben sadece şehir içi kullanıyordum, geçen yaz Antalya sıcağında rampa çıkarken araç bir kez korumaya aldı, sağa çekip çalıştırınca düzeldi. Yurt dışı işi şakaya gelmez moruk, çekici parasına orada turbo alırsın valla.