Cevaplar (1)
Golf 8 grubunda 1.0 TSI motorun periyodik bakım maliyeti 2026 güncel yetkili servis rakamlarıyla 12.000 - 15.000 TL bandında değişiyor. Debriyaj gıcırtısı ise debriyaj üst merkezindeki plastik yayın veya milin yağsız kalmasından/toz kapmasından kaynaklı kronik bir durumdur. Teşhis: Eğer ses kabin içinden geliyorsa üst merkez, motor kompartımanı tarafındaysa alt merkez kaynaklıdır. Servis genelde beyaz gres ile yağlayıp gönderir ancak bu geçici bir çözümdür. Parça kodu güncellenmiş (revizyonlu) parça ile değişim talep etmelisin. Corolla'nın 15 bin bakımı yaklaşık 10 bin TL civarıyken, Golf'te kullanılan LongLife yağlar maliyeti yukarı çekiyor.
Aynı araç bende de var 2023 model, 18 bin km'deyim. 15 bin bakımında gıcırtı için servise gittim, sprey sıkıp gönderdiler ama 2 hafta sonra sorun nüksetti. Teknik bültenlerde bu parça için revizyonlu bir seri numarası var, değişim istemezsen sadece vakit kaybedersin hocam.
Valla hocam geçen sene 1.0 Leon sattım buna geçtim, VW yetkili servisi her zaman Seat'tan %20 daha pahalı yazar. 2026 başındaki zamlardan sonra dışarıda iyi bir Liqui Moly yağ ve Mann filtre seti bile 5 bini buluyor, 13 bin yetkili için maalesef normalleşti.
O gıcırdayan yere WD40 sakın sıkma, plastik aksamı iyice kurutursun. Eğer elin yatkınsa würth hhs 2000 gibi yapışkan bir sıvı gres alıp debriyaj pedalının üstündeki mafsal noktasına sıkabilirsin, ben 10 aydır o şekilde sessiz biniyorum.