Cevaplar (2)
Golf 8 1.0 eTSI modelindeki DQ200 şanzıman, eTSI sisteminin getirdiği coast-ing (yelken modu) özelliği sayesinde aslında daha fazla vites ayırma ve kavrama hareketi yapar. Bu durum, özellikle yoğun dur-kalk trafikte kavrama balatalarının termal yükünü artırır. 2026 yılı itibarıyla yetkili servislerde kavrama değişim maliyeti bahsettiğin rakamlar civarında olsa da özel servislerde güçlendirilmiş tüp ve LUK marka kavrama setiyle bu maliyeti %40 aşağı çekebilirsin. Teşhis için şu iki noktaya bakmanı öneririm:
- Soğuk motorda 1. vitesten 2. vitese geçişte sarsıntı veya metalik bir sürtme sesi var mı?
- Yokuş yukarı kalkışlarda devir saatinde anlık zıplamalar (kaçırma) oluyor mu?
Eğer bu belirtiler yoksa bile bütçene yıllık bazda 'beklenmedik masraf' kalemi olarak 15-20 bin TL eklemen rasyonel olur. Karşılaştırdığın Corolla modelinde yürütme maliyeti daha düşüktür ancak sürüş dinamikleri ve yalıtımda Golf bariz öndedir.
Kavrama ömrü tamamen kullanım karakteristiğiyle ilgili hocam. Ben 2021 modelde 85 bin km devirdim, hala orijinal kavrama üzerinde. Sırf ısınmasın diye trafikte 'S' moduna alıp vitesin sürekli 1-2 yapmasını engelliyorum. Excel'de tuttuğum verilere göre Golf'ün yıllık bakım maliyeti Corolla'dan %25 daha fazla ama sunduğu konfor için bu fark bence tolere edilebilir.
Dostum 2026 yılındayız, hala DQ200 tartışıyoruz valla şaka gibi. 2 yıl önce 2019 model aracımda yaşadım o titremeyi, Ankara Şaşmaz'da 28 bin liraya halletmiştim o zaman. Golf alacaksan o parayı her zaman kenarda tutacaksın, bu işin fıtratı bu. Şehir içi 6 litre yaktırıp tasarruf ettiğini sanırsın, bir sabah şanzıman hatası uyarısıyla o tasarrufu bir kerede ustaya bırakırsın.