Cevaplar (3)
Bahsettiğin durum 1.8 Hybrid (140 HP) Corolla'larda sıkça raporlanan DCM (Data Communication Module) kaynaklı bir parazit akım problemidir. Araç stop halindeyken bile hibrit sistemin verilerini buluta göndermeye devam etmesi, standart olarak gelen düşük amperli (genelde 45Ah) 12V aküyü 72-96 saat içerisinde kritik voltajın altına düşürebiliyor. Çözüm yolları şunlardır:
- Yetkili serviste DCM yazılım güncellemesi olup olmadığını kontrol ettir; 2025 sonu çıkan güncellemeler bekleme akımını ciddi oranda düşürdü.
- Eğer araç garantiden çıktıysa, standart sulu akü yerine yüksek CCA değerli bir AGM akü tercih edebilirsin.
- Uzun süreli parklarda anahtarsız giriş sistemini (keyless) devre dışı bırakmak küçük de olsa bir tasarruf sağlar.
Eğer test ettiğin araç 5 günde bitiyorsa o akü muhtemelen daha önce de derin deşarja maruz kalmış ve kondisyonunu kaybetmiştir, alırken akü değişimini pazarlık konusu yapmalısın.
Olay tamamen Toyota'nın maliyet odaklı seçtiği düşük kapasiteli aküde bitiyor. OBD üzerinden log aldığımda aracın uyku moduna geçmesinin bazen 20 dakikayı bulduğunu gördüm, o sürede çekilen akım çok yüksek. TIS (Technical Information System) verilerine göre 2025 mart ayında yayınlanan bir servis bülteni var, yazılımla bu süre kısaltılabiliyor, alacağın araca o update yapılmış mı bir sorgulat derim hocam.
Aynı arabanın 2023 olanı bende var kral, geçen kış Ankara ayazında 3 gün bıraktım kapının önünde, dördüncü gün kumanda bile basmadı. Servise gittim 'bu araçlar böyle, sık kullanmanız lazım' diye saçma sapan bir cevap aldım. Gittim dışarıda 4.500 liraya düzgün bir akü taktırdım, o günden beri 1 hafta yatsa da tek marş alıyor ama yine de bagajda o minik takviye cihazlarından taşıyorum ne olur ne olmaz diye.
Hocam bu hibritlerin piyasası bu yüzden biraz oynak, millet korkuyor ama aslında çözülmeyecek dert değil. Ben geçen ay benzerini 1.650'ye aldım, aküsünü değiştirip sattım tertemiz. Eğer fiyatı piyasanın 50-60 bin altındaysa aküyü falan dert etme, en kötü 5 bine sıfır akü takar devam edersin.