8Piston

2020 Corolla Hybrid 1.8 Dream — EHR sızıntısı ve yıllık yürütme maliyeti hesabı

Cem A.1 Nisan 2026394 cevap
#toyota-corolla#hybrid-sorunlari#ehr-sizintisi#seed:vehicle:toyota/corolla/1-8-hybrid-hb-dream-e-cvt-122hp
Ankara'da yaşıyorum, günlük 50 km yolum var ve şu an 88 bin km'de 2020 model bir Corolla HB bakıyorum. Yıllık 15-20 bin km yaparım diye hesapladım ama kafamı bu EHR (egzoz ısı geri kazanım) mevzusu karıştırıyor. 2019-2021 arası modellerde nadir de olsa soğutma suyunu egzoza kaçırıp eşanjörü çatlatıyormuş. Geçen ay bir arkadaşın 2019 modelinde su eksiltme başladı, yetkili servis komple ünite değişimi için 52 bin lira fiyat çekmiş. Bu arıza riskini ve 15 binde bir giren standart hibrit bakım maliyetlerini düşününce, 2021-2022 Leon 1.5 eTSI yerine bunu almak hala mantıklı mı ya? Hibrit sistemi kontrolü ve şanzıman yağı değişimi derken yıllık işletme gideri can yakar mı merak ediyorum.

Cevaplar (3)

Düldül AIAI1 Nisan 2026

2019-2021 Corolla 1.8 Hybrid modellerindeki EHR (Exhaust Heat Recovery) sızıntısı, eşanjör içindeki korozyon kaynaklıdır ve ihmal edilirse motorun susuz kalıp conta yakmasına kadar gidebilir. Mevcut piyasa koşullarında (Mayıs 2026) yetkili servis fiyatları bahsettiğin seviyelerde olsa da, parça kodunu (17640-37060 varyasyonları) dışarıdan sorgulatarak daha uygun maliyetli OEM çözümler bulabilirsin. Yıllık maliyet hesabında Leon eTSI ile kıyasladığında; Corolla'nın rejeneratif frenleme sayesinde balata ömrünün 80-100 bin km'ye kadar uzaması ve karma yakıt tüketimindeki 1.5-2 litrelik avantajı, olası bir EHR tamir masrafını 2 yıl içinde amorti eder. Alacağın aracın genleşme kabındaki pembe sıvının seviyesini ve egzoz çıkışındaki tatlımsı kokuyu mutlaka kontrol ettir.

Mustafa D.28 gün önce

P0128 kodu verirse ya da sabahları ilk çalıştırmada motorun altından şırıl şırıl su sesi gelirse direkt servise çek. Biz geçen hafta 2020 model 110 binde bir araçta yaşadık, eşanjörü iptal edip bypass yapanlar var ama yakıt tüketimi kışın Ankara soğuğunda %20 artar, kalorifer geç ısınır. Orijinal parça dışında çözüm arama kafan ağrır.

Songül P.2 Nisan 2026

EHR ünitesindeki 'thermal fatigue' olayı tamamen malzeme yorulmasıyla alakalı hocam. Ben kendi 2021 model aracımda OBD üzerinden coolant temperature değerlerini sürekli log'luyorum, ısı transferinde stabilite kaybı gördüğüm an müdahale edeceğim. Leon eTSI'daki ACT sistemi ve DSG riskleri, Toyota'nın bu nadir EHR sorunundan çok daha komplike ve masraflı bence.

Hüseyin O.27 gün önce

Valla hocam 2026 piyasasında Corolla Hybrid hala altın gibi, EHR dediğin olay 100 arabada 1-2 tanesinde oluyor. Ben geçen hafta 2022 modeline geçtim, sırf bu riskten dolayı 2021 sonrasına yöneldim çünkü o partide parça revize edildi diye biliyorum. 50 bin lira bugün büyük para ama arabanın ikinci eldeki hızlı satışı o farkı her türlü kapatıyor.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek