Cevaplar (4)
GPF (Benzin Partikül Filtresi) doluluğu Toyota'nın 140'lık yeni hibritlerinde kısa mesafe ve düşük sıcaklık kaynaklı sık karşılaşılan bir durum. Uzun yola çıkman aslında bu sorunun çözümü için en ideal senaryo çünkü filtre ancak egzoz gazı sıcaklığı 600 derece üzerine çıktığında pasif rejenerasyon yapabiliyor. Şunlara dikkat etmelisin:
- Yola çıkmadan önce müsait bir yolda aracı S moduna alıp devri 3000-4000 bandında 20-30 dakika tutarsan filtreyi büyük oranda temizler.
- Eğer uyarı varken yakıt tüketimin anormal arttıysa ve çekişte ciddi düşüş varsa basınç sensörü tıkanmış olabilir, bu durumda serviste manuel rejenerasyon şart.
- Yağ seviyesini kontrol et; GPF temizliği için sürekli zengin karışım püskürtüldüğünden yağa benzin karışma (oil dilution) riski var.
Uzun yol bu sistemin ilacıdır, pasif temizlik için en iyi fırsat.
Aynı motor kodlu aracımda geçen yıl 12 bin km'deyken yaşadım. OBD cihazıyla egzoz sıcaklığını takip ettim, katalizör sıcaklığı 700 dereceye çıkınca uyarı 15 dakikada söndü. Senin durumunda otobana çıkınca muhtemelen ilk 50 km içinde sistem kendi kendine halledecektir, Balkan turu öncesi dert etme.
Abi boşuna stres yapıyorsun valla, 2025 model benimki de Ankara trafiğinde aynısını yaptı. Çıktım otobana, yapıştırdım 130'a, yarım saat sonra her şey normale döndü. Servise gitsen 3-4 bin lira arıza tespit parası alıp aynı şeyi söyleyip yollayacaklar, cebine yazık.
Ekranda motor arıza lambası turuncu yanmıyorsa sadece yazı varsa sıkıntı yok. Ama yağ seviyesine bir bak, eğer X-Pack'lerdeki gibi yağ seviyesi artmışsa incelme başlamıştır. Yola çıkmadan bir yağ filtre değişimi yaparsan kafa rahat gidersin moruk.