Cevaplar (4)
Bahsettiğin durum 2019-2022 arası Corolla Hybrid'lerde oldukça yaygın bir şikayet. 12V yardımcı akünün kapasitesi (genelde 45Ah) hibrit sistemin bekleme modundaki enerji tüketimini, özellikle araç 1 haftadan fazla yatarsa karşılamakta zorlanıyor. Sorunun temelinde bazen DCM (Data Communication Module) yazılımının uyku moduna geçmemesi yatıyor. Şu adımları izlemeni öneririm:
- Aracı almadan önce yetkili serviste DCM yazılım güncellemesi yapılıp yapılmadığını şasi no ile sorgulat.
- Eğer akü orijinal fabrikasyon akü ise muhtemelen ömrünü tamamlamak üzeredir; alırken 60-70 Ah kapasiteli bir AGM akü ile değişim maliyetini (yaklaşık 4.500 - 6.000 TL) pazarlık payı yap.
- Uzun süre yatacaksa 'Ready' modunda bırakıp sistemi şarj etmek her zaman pratik değil, bu yüzden kaliteli bir akıllı şarj cihazı veya bagajda küçük bir jump-starter bulundurmak bu modellerde standart aksesuar gibi oldu.
Hocam 2020'de bende de vardı aynı mevzu, fabrikasyon Mutlu akü koymuşlar kapasite çok zayıf. Ben 2 yıl önce Varta'nın yüksek amperli bir serisini uydurdum, kutup başlarını azıcık modifiye etmek gerekti ama o günden beri 15 gün yatsa da tık demiyor. Servise kalsa 15 bin lira ister komple tesisat der, dışarıda 4 bine çözersin kral.
Ben de geçen hafta benzer bir ilan için niyetlendim ama sahibi 'arada bir takviye istiyor' deyince kaçtım. İkinci elde bu yüzden fiyatları biraz daha kırıyorlar, iyi kontrol et. Eğer her gün kullanmayacaksan hibritin o yakıt avantajı akü masrafına ve stresine gider, iyi hesapla derim.
Olay tamamen parazitik çekim (parasitic drain) ile alakalı. Multimedya veya alarm sistemi uykuda 50mA üzerinde çekim yapıyorsa o küçük akü 10 günde voltajı 10V altına düşürür. Alacağın araca bir multimetre bağlatıp uyku akımını ölçtür, 20-30mA civarıysa kronik yazılım hatası yoktur, sadece akü eskimiştir.