Cevaplar (2)
2013-2018 arası Corolla'larda orijinal ekipman balataların sertlik yapısı ve toz tahliye kanallarının dar olması nedeniyle bu durum kronikleşmiş durumda. Özellikle düşük hızlardaki yüksek frekanslı ses, balata ve disk arasındaki vibrasyondan kaynaklanıyor. Parça beklerken geçici çözüm olarak şunları deneyebilirsin:
- Anti-Squeal Paste (Bakır Gres): Balatanın pistonla temas eden arka yüzeyine ve kulakçıklarına çok ince bir katman bakır bazlı gres sürmek vibrasyonu sönümler.
- Kenar Traşlama: Eğer sanayide tanıdık varsa, balata kenarlarına 'chamfer' denilen 45 derecelik pah kırdırmak sesi ciddi oranda azaltır.
- Kanal Temizliği: Toz kanalları dolmuş olabilir, basınçlı hava ve balata spreyiyle kanalları açmak 1-2 hafta rahatlatır.
Eğer bulabilirsen Akebono veya Ferodo Premier serisi de bu araçlarda ses yapmama konusunda başarılıdır.
Parça kodu 04465-02390 olması lazım moruk, geçen hafta İzmir 2. Sanayi'de 3 dükkan gezdim kimsede yoktu. Ben de internetten sipariş verdim ama o da gümrükte takıldı herhalde. Ben dün balataları söküp zımparaladım, biraz da bakır gres sürdüm şimdilik sustu gibi ama 100 km sonra yine başlar valla.
P0420 hatası gibi bu da Corolla'nın kaderi usta. Sesin tek sebebi balata değil, kaliper pimlerinde kuruma varsa balata tam geri çekilmiyor, o yüzden sürtme sesi yapıyor olabilir. Parça gelene kadar kaliper pimlerini kontrol ettirip würth ile yağlatırsan biraz rahatlarsın.
Aynı dert bende de vardı, Ankara Şaşmaz'da bi usta 'bu balatalar metal alaşımı çok yüksek olduğu için ötüyor' dedi. 2 yıl önce 2014 modelimde yaşadım, yan sanayi taktığım gün ses kesildi ama bu sefer de jantlar simsiyah toz olmaya başladı. Orijinal için o kadar beklemeye değer mi emin değilim kral.