Cevaplar (3)
Valvematic ünitesi (actuator) 2009-2018 arası 1ZR-FAE motorlarda gerçekten kronik bir risk. Genellikle P1047 veya P1049 hata kodlarıyla kendini gösterir ve motoru koruma moduna sokarak performansı ciddi şekilde sınırlar. İkinci el satışında bu durumun pazarlık konusu olması normal çünkü yetkili serviste değişim maliyeti Mayıs 2026 itibarıyla 55.000 TL bandını zorluyor. Eğer aracında şu an arıza lambası yanmıyorsa, OBD cihazıyla ünitenin operasyonel değerlerini kontrol ettirip 'sorunsuz' olduğuna dair rapor alabilirsin. Ancak alıcıların çekincesini kırmak için piyasa değerinden parça maliyetinin en az yarısı kadar bir indirim yapman gerekebilir. Revizyonlu parçalar 20-25 bin TL'ye bulunsa da uzun ömürlü olmayabiliyor, bu yüzden alıcılar genellikle orijinal değişim ister.
Kral boşuna moralini bozma, o arabayı bilen zaten o riski alıp geliyor. Geçen hafta 2013 modelini aldım, Valvematic değişmişti faturasıyla gösterdim 1 günde gitti. Eğer değiştirmeden satacaksan piyasanın 40 bin altına bırak, ölücülere de prim verme, her malın bir alıcısı vardır.
Olay tamamen ünitenin içindeki lehimlerin termal döngüden dolayı çatlamasıyla alakalı aslında. OBD üzerinden 'Target Valve Lift' değerlerine baktır, sapma yoksa alıcıya log kayıtlarını gösterirsin. Ben olsam parça fiyatını komple düşmek yerine güvenilir bir ekspertiz raporuyla destekleyip orta yolda anlaşırdım.
Valla aynı dertten 2015 model aracımı mart ayında 50 bin ucuza zor verdim. Kimse 'bozulursa yaptırırım' demiyor, direkt 'bozulacak' gözüyle bakıyorlar. İstanbul'da bir yer 25 bine garantili revizyon yapıyor ama alıcıya anlatamazsın, illa sıfır parça isterler.