Cevaplar (3)
Gördüğün pembe tortu Toyota'nın SLLC (Super Long Life Coolant) antifrizinin kuruyunca bıraktığı karakteristik izdir. 1.6 Valvematic motorlarda (1ZR-FAE) devirdaim pompasının mil keçesinden sızdırması 40-60 bin km bandında çok sık yaşanıyor. Şimdilik sızıntı az olsa bile uzun yolda, özellikle yüksek sıcaklık ve devir altında keçe tamamen bırakabilir.
Şu üç adımı kontrol etmeni öneririm:
- Devirdaim kasnağında yalpa veya elinle çevirdiğinde bir 'tıkırtı' sesi var mı?
- Kayışın iç kısmında antifriz izi (ıslaklık) oluşmuş mu?
- Genleşme kabındaki seviye son 1 ayda ne kadar düştü?
Eğer uzun yol planın varsa riske girme. Aisin (orijinal üretici) marka pompa ile değişim yapman en mantıklısı. Balkanlar'da yedek parça ve işçilik maliyetiyle uğraşmak yerine burada halletmen kafanı rahatlatır.
Sadece tortu varsa ve ses yoksa 'idare eder' diyen usta çok olur ama 4 bin km az yol değil. Kayışın altına bak, eğer antifriz kayışa gelirse kayışı da kopartır ya da yerinden attırır. Şakaya gelmez, değiştirt kafan rahat olsun.
Parça kodu WPT-190, Aisin al geç hocam. Geçen yıl 2014 modelde başıma geldi, Ankara Ostim'de parçayı 1800 liraya alıp kendim değiştirdim. Bloktaki o pembe iz kurumuşsa bile yüksek ısıda her an patlak verebilir, riske girme moruk.
Bende de 2016 modeli var daha 42 binde, şimdiden korktum ya. Bu her arabada oluyor mu yoksa şans işi mi? Ben de geçen ay bakımda baktırdım usta bir şey demedi ama tekrar kontrol etsem iyi olacak sanırım.