Cevaplar (4)
2010-2012 arası üretilen 1.4 D-4D ünitelerde bu durum kronikleşmiş bir tasarım hatasından kaynaklanıyor. Toyota Türkiye, yağ tüketimi 1000 km'de 0.5 litreyi aşan araçlar için servis bülteni (TSB) kapsamında revize edilmiş piston ve sekman setini önermişti. Şasi numaranı bir yetkili servise sorgulatıp 'yağ tüketim testi' talep etmen lazım. Eğer piston değişimi yapılmazsa, eksilen yağ zamanla DPF'i tıkayıp turbo miline de zarar verebilir. Focus 1.6 TDCi ile kıyaslarsan, Focus'ta yağ yakma azdır ama enjektör ve volant masrafı daha erken biner. Senin durumunda revizyon maliyeti şu anki piyasada 65-80 bin TL bandını bulabilir; bu masrafı yapıp 300 bin km'ye kadar binmek mi yoksa elden çıkarmak mı senin bütçene kalmış.
Ben de Excel'de tutuyorum tüm kayıtları, 2012 modelinde benzer veriler vardı bende de. Yağ eksiltme sadece miktar değil, yanma odasındaki kurumlanma yüzünden kompresyon dengesini de bozuyor hocam. Eğer revizyon yaptırmayacaksan viskoziteyi 5-40 yapmayı teklif eden ustalar çıkacaktır, sakın deneme çünkü turbo yağlama kanalları çok dar, bu sefer turboyu eline alırsın.
P0420 kodu yakmaya başladı mı araç? Yağ yakmaya bağlı katalizör dolmuş olabilir. Şasi numarasının son 8 hanesini yazarsan bülten dahilinde mi değil mi sistemden bakıp söyleyeyim, boşuna sağda solda motor açtırma moruk.
Valla usta ben 2 yıl önce 2010 olanını bu yüzden sattım, uğraşılmaz o dertle. Gittim 2016 Egea aldım, kafam rahatladı. Toyota sorunsuz diyorlar ama bu 2010-2012 arası d4d motorlar tam baş belası çıktı, yağ yetiştiremiyorsun arabaya.