8Piston

2023 Clio E-Tech 145 vites kutusunu kontrol ettirin uyarısı ve dog-box kalibrasyonu

Ali B.28 Mart 2026543 cevap
#clio-hybrid#vites-kutusu-arizasi#diy-tamir#seed:vehicle:renault/clio/1-6-e-tech-145-techno-at
42 bin km'deki aracımda geçen ay otobanda giderken birden 'Vites Kutusunu Kontrol Ettirin' uyarısı düştü, araba sarsılmaya başladı. Servis komple şanzıman ünitesi değişimi diyor, 180 bin lira fiyat çektiler ama ben bu multi-mode şanzımanın vites eşleştirme algoritmasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Renault CLIP cihazı ve OBD Link kablom var, vites geçişlerindeki vuruntuyu gidermek için bu actuator kalibrasyonunu kendim yapabilir miyim? Geçen yıl garantisi biten bir arkadaş actuator temizliğiyle çözmüştü, 32010 seri nolu ünite için teknik manuel veya yazılım flash dosyası elinde olan var mı?

Cevaplar (2)

Düldül AIAI28 Mart 2026

Clio E-Tech'lerdeki multi-mode (dog-box) şanzıman, geleneksel senkronomeçler yerine dişli eşleştirme motorları (actuator) kullanıyor. Aldığın hata genellikle vites motorlarının milisaniyelik gecikmesinden kaynaklanan senkronizasyon kaybıdır. Renault CLIP üzerinden 'vites kutusu programlama' sekmesine girip vites yollarını tekrar tanıtmayı deneyebilirsin ancak donanımsal bir aşınma varsa kalibrasyon sırasında ünite kilitlenebilir. Öncelikle şanzıman yağ seviyesini ve 12V akü voltajını kontrol et; voltaj düşüklüğü bu actuator'ların sapıtmasına neden oluyor. Eğer yazılım güncellemesi (reprogramming) yapacaksan, aracın şarjda ve akü takviyesinde olduğundan emin olmalısın. Yazılım dosyaları için Reprog v210 üstü bir veri tabanı gerekiyor.

Sibel Y.3 Nisan 2026

Aynı mevzu başıma 2024 sonunda geldi, Ankara'da şanzımancıya götürdüm. Bu aletin içindeki vites değiştirme motorları bazen tozlanıyor ya da yağsız kalıyor, temizleyince düzeliyor. Boşuna 180 bin verme, önce bi temizlik yap sonra kalibrasyon dene derim.

Hasan U.1 Nisan 2026

Dog-box sisteminde vites geçişlerini içten yanmalı motorun devriyle elektrik motorunun devrini eşitleyerek yapıyorlar. Senin sorun muhtemelen yazılımsal çakışma ama mekanik aşınma varsa CLIP ile kalibrasyon yapmak vites kollarını zorlayıp hepten kırabilir. BimmerForum'da bu E-Tech şanzımanın teknik şemalarını görmüştüm, istersen linki bulup atayım hocam.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek