Cevaplar (2)
Easy Link sistemindeki bu kararma 2019-2021 arası Clio 5 modellerinde oldukça yaygın ve genellikle iki ana sebebe dayanıyor. İlki yazılım sürümünün (v283C30893R ve altı) güncel olmaması, ikincisi ise multimedya ünitesinin arkasındaki LVDS kablo bağlantısının titreşimle gevşemesi. Öncelikle yetkili serviste ACTIS 64222 teknik bültenini sorgulatıp yazılım güncellemesi talep etmelisin. Eğer yazılım kurtarmazsa, ünitenin içindeki flaş bellek modülü ısınıp kendini korumaya alıyor olabilir. Bu motorun (H5H) sürüş keyfi için bu elektronik kusur tolere edilebilir; iyi bir oto-elektronikçide ünite değişimi yerine işlemci soğutucu takviyesiyle sorunu kalıcı çözenler var. Servis komple ünite değişimi derse 2026 piyasasında 45-50 bin lira bandında bir fatura çıkarabilirler.
Hocam o ekranın arkasındaki soketleri bir kontrol et bence, geçen yıl benim 2019 modelde başıma geldi. Tırnağı tam oturmamış, sarsıntıdan ark yapıyor ekran gidip geliyor. Bir trim sökme aparatı alıp kendin 10 dakikada bakabilirsin, servis direkt ünite değişimi diyip geçiyor boşuna masraf yapma.
Valla ben de 2021'den beri RS Line kullanıyorum, şu an 88 binde. 2 kere komple sistem çöktü, İstanbul Kartal tarafında bir ustaya götürdüm zorla yeni versiyon yüklettim o günden beri ayda yılda bir takılıyor sadece. RS Line koltukları ve motorun çekişi için bu ufak tefek elektronik saçmalıklar görmezden gelinir moruk, satma arabayı yazık edersin.
Sorun tamamen donanımın yetersizliğinden kaynaklanıyor aslında. Carplay/Android Auto bağlıyken işlemci yükü çok artıyor ve termal throttle yapıyor sistem. Ben kendi aracıma 2025 şubatında firmware update yaptım, stabilite bir nebze arttı ama tamamen kesilmedi. Arka planda çalışan servisleri azaltmak için navigasyon harita verisini güncel tutmanı öneririm.