Cevaplar (2)
Tanımladığın 'gark gurk' sesi Clio 5 ve makyajlı kasalarda viraj demir lastikleri ile salıncak burçlarının düşük sıcaklıkta sertleşmesinden kaynaklanan çok yaygın bir durum. Ses sadece dikey esnemelerde (kasis, çukur) mi geliyor yoksa direksiyonu tam tur çevirdiğinde bir tıkırtı da eşlik ediyor mu? Eğer sadece esnemede yapıyorsa burçların yağsız kalması veya kauçuk formunun soğukta özelliğini yitirmesidir. Sorunu netleştirmek için şu adımları izleyebilirsin:
- Viraj demir lastiklerine ve salıncak burçlarına silikon bazlı (petrol türevi olmayan) gres uygulaması yaptır.
- Sorun devam ederse burçların garantiden revize edilmiş parça koduyla (77 ile başlayan yeni seri) değişmesini talep et.
- Amortisör kule takozlarını da kontrol ettir, bazen ses oradan yukarı yansıyabiliyor.
Kardeş boşuna serviste vakit kaybetme, aynı mevzuyu 2024 model aracımda yaşadım. Würth'ün silikon spreyini al, tekeri tam sağ yapıp o gördüğün tüm lastik körüklere ve viraj demirinin girdiği yerlere boca et. Ben geçen kış başında yaptım, 5 aydır çıt yok, 400 liralık sprey çözüyor işi.
Bu tamamen kauçuk burçların Shore sertliğiyle alakalı bir malzeme mühendisliği hatası aslında. Renault'un kullandığı elastomer düşük sıcaklıkta camlaşma sıcaklığına (Tg) çok yaklaşıyor ve esnekliğini kaybedip sürtünme katsayısını artırıyor. Servisin normal demesi teknik olarak 'tasarım hatası ama çalışmaya engel değil' demek, bence parça değişimi yerine lityum içermeyen kauçuk dostu greslerle yağlatmak en mantıklısı.
Valla usta bende de 2023 var, 45 binde başladı o ses. Ankara'da yaşıyorum sabahları resmen kağnı gibi ötüyor araba. Bir kere garantiden değiştirdiler 3 ay sonra yine başladı, kronik yani boşuna kafaya takıp moralini bozma. Arabanın motoru şanzımanı sağlam olsun, bu sesleri müzik açıp geçeceksin artık.