Cevaplar (3)
1.5 BlueHDi (DV5RC) motorlardaki 7mm eksantrik zinciri sorunu tamamen bir tasarım hatası ve sadece zinciri yenilemek sorunu kalıcı olarak çözmüyor. 2023 sonrası PSA'nın yayınladığı teknik bültene göre kalıcı çözüm için 8mm revizyon kiti şart. Bu işlem sadece zinciri değil; iki adet eksantrik milini (camshafts), zincir gergi mekanizmasını ve üst muhafaza kapağını komple değiştirmeyi gerektirir. Parça kodları farklıdır ve 7mm dişliler 8mm zincirle uyumlu değildir. Mevcut şıkırtı sesi, zincirin uzadığını ve paletlere vurmaya başladığını gösteriyor. Eğer bu şekilde kullanmaya devam edersen zincir kopması durumunda subaplar pistonlara vurur ve motor rektifiyeye gider. Yetkili servis yerine PSA grubuna bakan uzman bir özel serviste 8mm dönüşüm kiti fiyatı almanı öneririm. Ayrıca yağ olarak yeni standart olan 5W-30 (FPW9.55535/03) onaylı yağın kullanıldığından emin ol.
Dostum bu işin şakası yok, TSB (Technical Service Bulletin) raporlarını inceledim; 7mm zincir saniyede binlerce kez gerilip gevşiyor ve toleransları çok dar. 8mm sete geçmezsen o motor her an patlayabilir. Ben 2021 model aracımda 2025 başında garantiden zorlayarak 8mm kit taktırdım, motorun sesi bile değişti.
Parça kodu 9830580480 olan setten bahsediyorsun sanırım, geçen yıl arkadaşın 208'ine kendimiz taktık. Kapağı açınca gördük ki eski 7mm olan bildiğin bisiklet zinciri gibi kalıyor revizyonlunun yanında. Yan sanayi 8mm kitler şu an 18-20 bin bandında, işçilikle 35-40'ı bulur ama ömürlük olur.