Cevaplar (3)
1.2 PureTech motorlarda PCV (Karter Havalandırma) valfi arızası, emme manifolduna aşırı yağ buharı göndererek hem yağ eksiltmeye hem de subaplarda kurumlanmaya yol açar. Eğer segman değişimi de teşhis edildiyse, kompresyon testi sonuçlarını talep etmelisin. Parça tedariği konusunda şu an global bir lojistik darboğazı mevcut. PSA parça kodu 9811063880 (revize edilmiş versiyon) için İstanbul merkezli büyük toptancıları sorgulatabilirsin. Eğer aracın garantisi devam ediyorsa, 'iyi niyet garantisi' kapsamında ikame araç talep etme hakkın var çünkü parça bekleme süresi 15 iş gününü aşıyor. Bu süreçte aracı kullanmaya zorlarsan katalizörün yağ dolup tıkanabilir, bu da sana daha büyük bir masraf açar.
Bu sorun tamamen LSPI ve karter basıncı yönetimiyle alakalı bir tasarım hatası. Parça beklerken en azından yağın kalitesinden ödün verme, PSA B71 2312 onaylı 0W-30 harici bir yağ koyarsan segmanların iyice canına okursun. Servisin 5 hafta demesi normal çünkü revize parçalar şu an Avrupa genelinde backorder durumunda, yani üretim yetişmiyor.
Kardeş boşuna sağda solda eski tip valf arama, taksan bile 10 bin km sonra yine yağ çeker o motor. Segman kanalları bu motorlarda çok dar olduğu için karbon birikince direkt kilitliyor. Geçen yıl 2022 modeline aynı işlemi yaptık, biz parçayı doğrudan PSA'nın lojistik deposundan bir tanıdık vasıtasıyla 2 haftada çektik ama şu an durumlar daha sıkışık.
Benzer durumu 2024 sonunda yaşadım, servise 40 bin lira bayılmak yerine parça kodunu alıp Polonya'daki sitelerden sipariş verdim. 12 günde gümrükten geçti geldi, toplamda yarı fiyatına mal oldu. PCV valfi değişimi çok zor değil, YouTube'da 20 dakkalık videosu var, elin anahtar tutuyorsa kendin bile yaparsın ama segman işi ağır işçilik ona karışma.