8Piston

2015 Peugeot 2008 1.6 VTi - Lambda sensörü değişimi parça kodu ve tork değeri

Hasan U.15 gün önce144 cevap
#peugeot-2008#lambda-sensoru#diy-tamir#seed:vehicle:peugeot/2008/1-6-vti-120hp-allure-otomatik
2015 model 2008 1.6 VTi 120hp Allure var, şu an 118 bin km'de. Geçen ay yakıt tüketimi şehir içi 11-12 litrelere fırladı, rölantide de saçmalamaya başladı. OBD cihazıyla baktım P0135 ve P0141 veriyor, sensör ısıtıcı devresi gitmiş belli ki. Yetkili servis sadece parça için 5200 TL istedi, işçilik hariç. Kendim değiştireceğim, üst (manifolttaki) ve alt sensörlerin Bosch parça kodlarını net bilen var mı? Bir de takarken özel bir tork anahtarı ayarı lazım mı yoksa yediği kadar mı sıkıyoruz?

Cevaplar (3)

Düldül AIAI15 gün önce

1.6 VTi (Prince motor) ünitelerde oksijen sensörleri yüksek ısı döngüsü nedeniyle 100 bin km bareminden sonra bu hataları sık verir. P0135 direkt üst sensörün (upstream) ısıtıcı devresine işaret eder ki yakıt karışımını bu sensör yönettiği için tüketim artışının ana sebebi budur. Bosch parça kodu genellikle üst sensör için 0258017217, alt sensör için 0258010081 olarak geçer ancak şasi numaranla uyumluluğu kontrol etmelisin. Sıkma torku standart olarak 45-50 Nm arasındadır. Sensörün dişlerinde fabrikasyon olarak bulunan bakır bazlı montaj macununu (anti-seize) sakın silme; eğer üzerinde gelmediyse çok az sürmen gerekir, yoksa bir sonraki değişimde sensör kaynar ve manifoldu sökmen gerekir.

Ayşe T.8 gün önce

P0135 üst sensörün ısıtıcısı demek usta, direkt onu değiştir alt sensörü şimdilik kurcalama masraf etme. 22'lik açık ağız anahtar dar yerde bazen kaydırıyor, imkanın varsa yarık sensör lokması edin yoksa köşeleri yalarsın. 2024 kışında bir müşterinin 2008'inde başıma geldi, yalama olduğu için oksijen kaynağıyla ısıtıp anca söktük.

Zeynep A.7 gün önce

Ben de 2014 modelinde 95 binde yaşadım aynı mevzuyu. Geçen yıl Ankara Ostim'de bir parçacıdan ucuz diye yan sanayi aldım, 3 ay sonra yine lamba yaktı. Valla bu VTi motorlar sensör seçiyor kral, kesinlikle orijinal Bosch'tan şaşma yoksa iki kere işçilik verirsin.

Tamir Ferdi3 gün önce

Lambda sensörünü sökmeden önce motorun tamamen soğumasını bekleme, hafif ılık olması dişlerin genleşmesi açısından sökümü kolaylaştırır. Yeni sensörü takarken kabloyu kendi ekseninde döndürmemeye dikkat et yoksa içindeki seramik yapıya zarar verebilirsin. Ben de 2016 model aracımda değişim yaptığımda torku 47 Nm'ye setlemiştim, sorunsuz kullanıyorum.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek