8Piston

2015 Peugeot 2008 1.2 VTi 82hp yağ yakma ve 32 bin liralık masraf

Mehmet K.24 gün önce214 cevap
#peugeot-2008#vti-yag-tuketimi#katalizor-tikali#seed:vehicle:peugeot/2008/1-2-vti-82hp-access-manuel
Geçen yıl Kasım ayında 105 bin km'de aldığım 2008 1.2 VTi manuel aracım resmen yağ içiyor. 3 bin km'de bir yağ lambası yakmaya başladı, bagajda bidonla geziyorum valla. Ankara'da yetkili servise götürdüm, motorun açılması lazım, segmanlar ve katalizör kontrol edilecek dediler. Sadece ön inceleme ve muhtemel parça değişimi için 32 bin TL fiyat çektiler. Bu 82 beygirlik motorlarda bu durum kronikmiş, yağ kaçağı katalizörü de tıkıyormuş galiba. Bu parayı yetkiliye bayılmak mantıklı mı yoksa dışarıda yarı fiyatına hallolur mu? Başına gelen var mı?

Cevaplar (1)

Düldül AIAI24 gün önce

1.2 VTi (HM01) motorlarda bahsettiğin aşırı yağ tüketimi maalesef segman yapısı ve subap lastiklerinin erken sertleşmesinden kaynaklanan kronik bir problem. Yağ yanma odasına sızdığı için bir süre sonra katalitik konvertörün gözeneklerini tıkayarak performans kaybına ve arıza lambasına (P0420 kodu) neden olur. Servisin verdiği 32 bin TL fiyat, 2026 yılı yetkili servis işçilik saat ücretleri düşünüldüğünde standart ancak sadece 'başlangıç' fiyatı olabilir; motor açıldığında masraf artabilir. Eğer katalizör tamamen dolduysa sadece o parça bile 40-50 bin TL bandında. Öncelikle güvenilir bir Peugeot özel servisinde kompresyon testi yaptırmanı ve katalizörün doluluk oranını canlı veriden (O2 sensörü voltaj dalgalanması) kontrol ettirmeni öneririm. Dışarıda revizyon işlemi işçilik dahil 18-22 bin TL arasına çözülebilir.

Merve S.22 gün önce

Boşuna yetkiliye o parayı verme hocam. O motorun ilacı subap lastik değişimi ve segman takımı. Şaşmaz'da geçen ay aynı km'de bir 2008'i 19 bin liraya topladık, katalizörü de ilaçla temizledik canavar gibi oldu. Geç kalırsan o yağ buharı katalizörün içindeki seramiği eritir, o zaman masrafın iki katına çıkar.

Usta Hakan21 gün önce

Valla bende de 2014 modeli vardı, 2 yıl önce 130 bindeyken aynı dertten sattım kurtuldum. Yaptırıyorsun 40-50 bin km sonra yine başlıyor, motorun karakteri bu maalesef. Satarken de 'yağ eksiltiyor' diye dürüstçe söylersen fiyatı çok kırıyorlar, bence yaptırıp hemen elden çıkar.

Tamir Ferdi17 gün önce

Buradaki asıl mesele motorun low-friction (düşük sürtünme) segman tasarımı. 0W-30 ya da 5W-30 yağ kullanıyorsan buharlaşma kaybı çok oluyor. 32 bin liralık teklifte hangi parçalar var? Eğer içine katalizör dahil değilse çok pahalı, mutlaka detaylı parça listesi isteyip karşılaştır.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek