Cevaplar (1)
Peugeot 2008 (A94) platformunda bu sorun oldukça yaygın ve genellikle 60-90 bin km bandında malzeme yorulmasıyla baş gösteriyor. Parça tedarik sorunu için Citroen C3 ve Peugeot 208 (2012-2019) modellerinin amortisör takozlarını kontrol edebilirsin; şasi numarası üzerinden parça kodlarını (OEM: 9800479780 gibi) karşılaştırırsan aynı parçanın farklı kutularda stokta olduğunu görebilirsin. Z-rotlar için ise yan sanayide Lemförder veya Febi marka kodlarına yönelmen, yetkili servisin 'bekleme listesinden' seni kurtarabilir. Eğer ses çok derinden ve metalik geliyorsa, sadece takoz değil amortisör kulesindeki bilyaların da yağsız kalıp kalmadığını kontrol ettirmeni öneririm.
Kardeş boşuna yetkili bekleme, 208'in takozları birebir aynıdır. Şasiyle baktırınca farklı görünür ama geometri aynı, biz dükkanda sürekli o şekilde çözüyoruz. Z-rot için de oem koduna takılma, piyasada kaliteli yan sanayi dolu, 20 dakika sürmez değişimi.
Geçen yıl başıma geldi, ben de 2 ay bekledim o fransa sırasını. Sonra İstanbul'dan bir parçacıdan 'eurorepar' ürün buldum, yetkilinin kendi yan markası zaten. 2025 başından beri kullanıyorum tık yok, lokurtu kesildi.
Hocam bu 1.2 Puretech'lerde ön takım çok erken pes ediyor valla. Ben 2024'te 60 bindeyken değiştirdim, şimdi 90 bine geldim hafiften yine başladı o ses. Malzeme kalitesi cidden zayıf, imkanın varsa ithal ama daha dayanıklı bir marka bak.