Cevaplar (2)
1.3 CDTI 75HP motorlarda 100-120 bin km bandı eksantrik zincir gergisinin ömrünü tamamladığı kritik bir aralıktır. Anlattığın 'soğukken şıkırtı, ısınınca kesilme' durumu gergideki yağ basıncının düşmesiyle zincirin boşta kalıp kapağa vurmasıdır. Bu durumdayken 3 bin km'lik uzun yola, özellikle yüksek devirli otoyol sürüşlerine çıkmak büyük risk. Zincir atlaması yaşarsan subapları eğer, piston tepelerine vurur ve 2026 piyasa koşullarında sana en az 60-70 bin TL masraf açar. Gitmeden önce seti (zincir, gergi, paletler) komple değiştirmeni öneririm. Ortalama 4-6 saatlik bir işçiliği var.
Gergi tamamen boşaltmış belli ki, soğuk yağla basınç toplayana kadar zincir kırbaç gibi vuruyor oraya. Hiç 'idare eder' lafına bakma, o zincir bir bakla atlasa senfoni başlar kaputun altında. Değiştirirken yağ pompasını da kontrol ettir, basınç düşükse yeni zinciri de 20 bin km sonra öttürmeye başlarsın usta.
Aynı motorlu 2016 model aracımda 130 binde yaşadım aynısını. 'Bir şey olmaz' diyen ustaya uyup yola çıktım, Bolu rampasında zincir kopardım moruk. Çekici parası, rektifiye derken geçen yılın parasıyla 45 bin gömdüm. Hiç risk alma, valla o ses hayra alamet değil.
Parça kodu 95527019 olan orijinal seti al, yan sanayi gergiler 5 bin km sonra yine ses yapıyor. Kendim geçen ay evde değiştirdim, senteye alması biraz zahmetli ama imkansız değil. Gürcistan yolunda o stresle araba sürülmez, kafan rahat olsun diye 10 bin liralık masraftan kaçma derim.