Cevaplar (4)
Corsa-e ve benzeri Stellantis grubu araçlarda 11kW'lık On-Board Charger (OBC) ünitesinin donanımsal arızası genellikle termal stres veya şebeke dalgalanması kaynaklı tetikleniyor. Arızanın ilk belirtisi AC şarj hızının düşmesi veya şarj portundaki ışığın kırmızıya dönmesidir. Öncelikle: Aracın şasisi üzerinden servis bültenlerini (TSB) kontrol ettirin; bazı 2024 çıkışlı serilerde yazılımsal akım sınırlama güncellemesiyle bu risk azaltılabiliyor. Yol öncesi test: Aracı farklı 22kW veya 11kW AC istasyonlarda %20'den %80'e kadar kesintisiz şarj ederek yük testi yapın. Eğer OBC arıza verirse DC (Hızlı Şarj) ünitesi hala çalışmaya devam edecektir çünkü DC şarj OBC'yi bypass ederek doğrudan bataryaya gider; ancak AC şarjın tamamen devre dışı kalması seyahat konforunuzu ciddi etkiler.
Kral hiç riske girme derim, benim 2023 modelde başıma geldi geçen yıl. Ankara'da tam temmuz sıcağında AC'ye taktım, 'charge fault' verdi bir daha da düzelmedi. Servis 110 bin lira fiyat çekti, garanti olmasa yanmıştık. Eğer garanti bittiyse veya bitmek üzereyse o yola çıkmadan bir baktır, parça koduna göre revizyonlu olup olmadığı belli oluyor.
P0D57 veya P0D58 hata kodlarını hafızada görüyor musun ona bakmak lazım. OBC bir anda yanmaz, öncesinde iletişim hatası verir. Eğer wallbox geç algılıyorsa soket kilitleme motorunda da sıkıntı olabilir ama 156'lık yeni nesil motorlarda OBC soğutma hattını iyileştirdiler diye biliyorum. Yine de bir log okutmakta fayda var.
OBC aslında aracın en hassas güç elektroniği bileşeni. Gideceğin yerdeki AC voltaj stabilizasyonu kötüyse o üniteyi yakma ihtimalin artıyor. Ben her ihtimale karşı yanıma kaliteli bir mobil şarj cihazı alırdım ve gittiğim yerlerde topraklamanın sağlam olduğundan emin olurdum. 2500 km yol için DC istasyon haritası (ABRP gibi) üzerinden B planı yaparsan OBC gitse bile tatilin zehir olmaz, sadece daha sık mola verirsin.