Cevaplar (3)
Bahsettiğin belirtiler tipik bir M20/M32 şanzıman rulman aşınması vakası. Vites kolunun oynaması, grup milindeki rulmanların boşluk yaptığını ve milin ekseninden kaydığını gösteriyor. 22.500 TL seviyesindeki teklif; orijinal SNR/SKF rulman seti, şanzıman yağı değişimi ve ortalama 8-10 saatlik işçilik göz önüne alındığında güncel piyasa koşullarında uçuk değil ancak makul sınırın üst bandında. Eğer tamiri geciktirirsen, dağılan rulman parçaları şanzıman gövdesini (housing) içeriden kırabilir ve maliyetin 60-70 bin TL bandına çıkar. Karar vermeden önce şu iki detayı kontrol et: Ses debriyaja basınca kesiliyor mu ve şanzıman yağı en son ne zaman değişti? Özellikle 2.3 litre yerine 2.5-2.6 litre yağ konulması bu şanzımanın ömrünü uzatan bir 'modifikasyondur'.
Valla hocam bu Opel'in manuel şanzıman dertleri bitmiyor, önceki aracım Egea'da tık yoktu mesela. 22 bin verip yaptırsan bile 50-60 bin km sonra yine yapmayacağının garantisi yok. Ben olsam hiç uğraşmam, üzerine biraz daha koyup model yükseltirim, bu paralar artık bu yaşta arabalar için ağır kaçıyor.
M20 ünitelerinde yağ kanallarının tasarımı nedeniyle 6. vites rulmanı yeterli yağlanmıyor, aşırı ısınıp pitteşme yapıyor. 22.500 TL aslında güncel parça fiyatlarıyla (SNR veya SKF kullanıyorlarsa) çok şaşırtıcı değil ama işçilik kalemi biraz şişmiş gibi duruyor. Şanzıman indirmek zahmetli iş ama yetkili servis fiyatı değilse ufak bir pazarlık daha zorlanabilir.
Parça kodlarını bulup kendin alırsan daha ucuza gelir kral. Rulman seti piyasada şu an 9-11 bin lira bandında orijinal kutulu bulunabiliyor. Ben 2024 başında 140 binde kendim indirmiştim şanzımanı, 4 bin işçilik vermiştim tanıdık ustaya ama o zamanın parası tabii. Şaşmaz'da başka dükkanlara da sor, 18-19'a kapatan yer çıkar.