Cevaplar (3)
BCM (Body Control Module) Opel Corsa D kasalarda ön cam altındaki tahliye giderlerinin (scuttle panel) yaprak ve çamurla tıkanması sonucu direkt su altında kalabiliyor. Sileceklerin kendi kendine çalışması, mikro oksitlenmenin başladığının en net habercisidir. Uzun yola çıkmadan önce şu üç adımı mutlaka yapmalısın:
- Silecek kollarını söküp plastik ızgaranın altındaki tahliye deliklerini basınçlı hava veya ince bir telle tamamen açmalısın.
- BCM kutusunun kapağını açıp soketlerde yeşerme (korozyon) var mı kontrol etmelisin; varsa kontakt sprey ile temizlenmeli.
- Eğer su girişi devam ederse sadece silecekler değil, immobilizer okumama ve aracın tamamen stop etmesi gibi ciddi sorunlar yaşarsın.
Servisler genelde bu bölgeye ek yalıtım sacı veya plastik koruyucu öneriyor, 2026 şartlarında yeni bir BCM modülü programlamasıyla birlikte sana 25-30 bin TL bandında masraf açabilir.
Valla 2 yıl önce başıma geldi, Ankara'dan İstanbul'a giderken Bolu'da silecekler sapıttı sonra farlar kendi kendine yanıp sönmeye başladı. Modül oksitlenmiş, araba çalışmadı çekiciyle döndük. Senin yerinde olsam o uzun yola o şüpheyle çıkmam, bir elektrikçiye git soketleri iyice temizletip yalıttır abi.
Kardeş hiç korkma, silecek kollarını 13 numara anahtarla sök, altındaki o büyük plastiği kaldırınca sağda siyah kutuyu göreceksin. Ben geçen yıl 2013 model aracımda yaptım, giderlerin ucu bildiğin balçık olmuştu. Orayı temizleyip kutunun etrafına bir parça naylon veya şambrel çekersen ömürlük olur, ustaya 2 bin lira verme boşuna.
Oksitlenme başladıysa temizlik %50 kurtarır. Tech2 cihazına bağlatıp gövde hatalarına baktır, P0606 veya haberleşme hatası varsa modülün içi açılıp profesyonelce temizlenmeli. Sileceklerin kafasına göre takılması basit bir röle hatası değil, direkt BCM içindeki logic devrenin kısa devresidir.