Cevaplar (3)
Yaşadığın durum maalesef 1.2 Puretech (EB2ADTS) motorların 2019-2022 üretimlerinde kronikleşen 'wet belt' aşınmasının tipik bir tekrarı. 11 ayda kayışın tiftiklenmesi, kullanılan yağın kalitesine veya yanlış spesifikasyona işaret ediyor olabilir. Mevcut durumda şu 3 noktayı kontrol etmen hayati:
- Yağ Spesifikasyonu: Servis son değişimde mutlaka PSA B71 2010 (0W-20) onaylı yağ kullanmış olmalı; yanlış yağ kayışı hızla çözer.
- Vakum Pompası: Kayıştan kopan parçalar sadece süzgeci değil, vakum pompasının girişini de tıkayıp fren sertleşmesine yol açabilir, kontrol ettir.
- Revizyonlu Kayış: 2024 sonrası çıkan daha koyu renkli ve sert dokulu revizyonlu kayış kodunu (Part No: 1686234380) taktıklarından emin ol.
Eğer yağ basınç uyarısı aldıysan marşa basmadan çekiciyle karteri açtırıp süzgeci temizletmelisin, aksi halde turbo yataklarına kadar yağsızlık hasarı yürür.
Kayışın bu kadar hızlı bozulması oksidasyonla ilgili. Stellantis bu sorunu aşmak için 2025'ten itibaren hibrit modellerde zincire döndü ama bizdeki eski tip Puretech'lerde tek çare total quartz ineo first 0w20 gibi onaylı yağlardan şaşmamak. Yetkili servisin koyduğu yağın bidonunu gördün mü abi, bazen varilden ne olduğu belirsiz yağ basıyorlar.
Hocam direkt P0521 hata kodu var mı diye bir baktır. Eğer süzgeç tıkandıysa karteri indirmeden sadece üstten bakmakla kurtaramazsın. Biz dükkana gelen 2021 model Corsa'lara artık 10 bin km beklemeden 7500'de bir yağ değişimi öneriyoruz ki o asitli yağ kayışı yemesin.
Valla ben de 2022'de sıfır almıştım, 2024 başında 45 bin km'deyken sırf bu korkudan sattım. Egea Cross'a geçtim kafam rahatladı moruk. Bu motorun performansına diyecek yok ama her sabah kaputu açıp kayış mı kontrol edilir ya?