Cevaplar (3)
Z12XEP motorlarda bu durum gerçekten ciddi bir risk. Yağ basınç müşürünün içindeki diyafram çatladığında, yağ basıncıyla birlikte kablonun içindeki bakır teller arasından sızan yağ, kılcal hareketle (capillary action) doğrudan motor beynine (ECU) kadar ulaşabilir. Bu da pinlerde kısa devreye ve beynin yanmasına sebep olur.
Yapman gerekenler:
- Kesinlikle orijinal GM marka (Parça kodu muhtemelen 55581588) kullan, yan sanayiler çok çabuk patlıyor.
- Müşürü 20-25 Nm torkla sıkmalısın, çok aşırı yüklenirsen alüminyum gövdeye zarar verirsin.
- Soketi ve kablo tesisatını 'yağsız' kontakt sprey ile temizle. Balata spreyi sert plastikleri ve kablo izolasyonunu uzun vadede kurutup çatlatabilir.
- Beyin soketini de söküp kontrol et; eğer oraya kadar yağ ulaştıysa soketi aşağı bakacak şekilde sabitleyip yağın süzülmesini bekle ve bolca kontakt sprey sık.
Olayın teknik adı kılcal hareket, yağın viskozitesi ve kablo içindeki basınç farkı yüzünden metrelerce yol gidiyor o yağ. ECU pinlerine ulaştığında direnç değerlerini değiştirip saçma sapan arıza kodları (P0130, P0135 gibi) yaktırabilir. 2024'te başıma geldiğinde soketi 3 gün boyunca her sabah kontakt sprey ile yıkayıp kurutmuştum anca temizlendi.
Sadece müşürü değiştirip bırakma, o kablonun içindeki yağı tamamen temizlemezsen 2 ay sonra beyin soketinden yağ çıkar yine. Ben serviste kaç tane ECU kurtardım bu yüzden, temizlemesi tam bir baş belası. Yan sanayi takarsan 10 bin km sonra yine vıcık vıcık olur, tecrübeyle sabit.
Kardeş ben geçen yıl 180 bin km'deki aracımda yaşadım aynısını, son anda fark ettik. 450 lira orijinal parça için bedava, sakın macera arayıp yan sanayi takma. Beyin giderse bugün 20-25 bin liradan aşağı çıkamazsın servisten, haberin olsun.