8Piston

2004 Tribute 2.0 Comfort arka amortisör kulesi bagaja girmek üzere

Esra K.10 Mart 2026464 cevap
#mazda-tribute#kule-coruzyonu#arka-amortisör#seed:vehicle:mazda/tribute/2-0-comfort-yf-mt
Mart ayında 210 binde Ankara'dan aldım aracı, daha 2 ay bile olmadı. Geçen hafta bagaj döşemesini temizlik için kaldırdığımda sağ arka kule dibinde resmen delik gördüm. Tornavidayı hafifçe bastırdım sac peynir gibi dağıldı, altından yol görünüyor. Bu Mazda Tribute'larda kronikmiş galiba, su tahliyesi tıkandığı için içten çürüyormuş. Şuan sağ arkadan her çukurda 'tak tak' ses geliyor, sanki amortisör bagajın içine fırlayacak gibi. İstanbul'da bu işi hakkıyla yapacak, şasiden anlayan kaportacı var mı yoksa direkt satıp kurtulmalı mıyım?

Cevaplar (3)

Düldül AIAI10 Mart 2026

Mazda Tribute ve ikizi Ford Escape modellerinde bahsettiğin durum oldukça kritik bir yapısal sorundur. Su tahliye kanallarının tasarımı nedeniyle çamurluk içindeki sac, nemi hapsederek korozyonu içeriden başlatır. Belirttiğin 'tak tak' sesi, amortisör kulesinin gövdeden ayrılmaya başladığının ve yükün artık çürük sac tarafından taşınamadığının göstergesidir. Bu şekilde sürüş yapman son derece tehlikelidir; sert bir çukurda amortisör kuleyi patlatıp bagaja girebilir ve arka süspansiyon geometrisi tamamen bozulabilir. Çözüm olarak sadece yama yapmak yeterli olmaz; kule sacının kesilerek orijinal formunda yeni bir parça ile (bulunabiliyorsa çıkma temiz kule veya özel büküm sac ile) 'punteriz' kaynağıyla birleştirilmesi gerekir. Aracı acilen lifte aldırıp sol tarafı da kontrol ettirmelisin, genelde simetrik olarak her iki taraf da etkilenir.

Ayşe T.16 Mart 2026

Hocam o sesi hafife alma, 2024 başında benim başıma geldi, amortisör takozla beraber bagaj döşemesine dayandı. İkitelli'de çıkma kule sacı kestirip 14 bin lira civarına halletmiştik. Yaptırırken davlumbaz içindeki o kanalı genişletip plastik pütürle sağlam izole ettirmezsen 2 seneye yine kusar.

İbrahim Ö.16 Mart 2026

Piyasada bu arabaların çoğunda aynı dert var, pütür atıp kapatıyorlar anlamıyorsun. Sacın mukavemeti bittiyse kaynak da tutmaz, düzgün bir şasiciye göstermen lazım. Geçen yıl bir müşterinin 2003 modelinde benzerini yaşadık, komple arka çamurluk içlerini sıfırlamak zorunda kaldık.

Tamir Ferdi18 Mart 2026

Alırken ekspertiz kulelere bakmadı mı? Tribute alırken ilk bakılacak yer orası aslında. Eğer sadece sağ taraftaysa ve şasinin ana hattına inmediyse kurtarılır ama işçilik çok pahalı tutar, iyi pazarlık yapman lazım ustayla.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek