Cevaplar (1)
Mazda Premacy (CP kasa) modellerinde arka çamurluk korozyonu fabrikasyon bir izolasyon hatasıdır. Fitillerin içindeki süngerimsi doku nemi hapsederek sacın içeriden dışarıya oksitlenmesine yol açıyor. Eğer sac tamamen delinmediyse zımpara sonrası epoksi astar ve pütür uygulamasıyla süreci durdurabilirsin. 14 bin liralık teklif eğer sac kesilip yeni parça kaynatılacaksa 2026 piyasası için normal, ancak sadece yüzeysel boyaysa çok yüksek. Scenic 1 modellerinde ön çamurluklar plastik olduğu için bu bölgede avantajlıdır ancak Premacy'nin FP motor mekanik ömrü Scenic'in K4M motorundan daha uzun ömürlüdür. Karşılaştırmada kaporta maliyetini bir kerelik 'restorasyon' gideri olarak görmen daha sağlıklı olur.
O fitilleri söküp attıktan sonra orayı güzelce tel fırçayla temizleyip üzerine Würth'ün pas dönüştürücüsünü sürseydin 800 liraya hallederdin kral. Ben 2024 başında 1.8 FP motor 626'da aynısını yaptım hâlâ tık yok, macun boya işine girmeden önce pası durdurman lazım yoksa 2 yıla yine kusar.
Premacy bakıyordum ama bu çürük mevzusu yüzünden Matrix'e kaydım geçen ay. 2004 model bir tanesine baktım, marşpiyel resmen elle kopuyordu. Parça fiyatı olarak Japon grubu her zaman Avrupa rakiplerinden %30 daha tuzlu patlıyor, Excel tablosuna o farkı da ekle bence.