Cevaplar (2)
Premacy modellerindeki bu durum tasarım kaynaklı bir çamur birikmesinden dolayı kroniktir. Arka davlumbaz içindeki o cepte biriken nemli çamur, sacı içeriden çürütüyor. Uzun yol öncesi özellikle şu iki noktayı kontrol etmen kritik: Arka amortisör kulelerinin iç kısımları ve emniyet kemeri bağlantı noktaları. Eğer çürüme buralara sirayet etmediyse yolculuk güvenliğini doğrudan tehdit etmez. Ancak Batum gibi nem oranı çok yüksek bir yere gideceksen, açıkta kalan sac oksidasyonu hızlandıracaktır. Tavsiyem; gitmeden önce basınçlı suyla o bölgeyi tamamen temizletip, kuruduktan sonra pas dönüştürücü sprey sıkman. Dönüşte ise o bölgenin kesilip yeni sac kaynatılması tek kalıcı çözüm olacaktır.
Aynı sorunu 2024 yazında yaşadım, o davlumbazın içine elini atınca bir avuç çamur geliyor zaten. Ben tel fırçayla iyice kazıyıp üzerine çinko sprey bastım, iki yıldır ilerlemedi. Batum'a gideceksen o çürük yerlere sakın pütür attırma, pütürün altında sac daha hızlı erir haberin olsun.
Usta dükkana geçen hafta 2003 modelini getirdiler, dışarıdan sadece kabarma görünüyordu ama döşemeyi sökünce kulelerin etrafı kağıt gibi olmuştu. Uzun yola çıkmadan önce bir rot-balansçıya git, arka taşıyıcıların bağlandığı yerleri kontrol ettir. Görsel kusur önemli değil ama taşıyıcı sac zayıfladıysa riskli.
Valla moruk Mazda'da bu pas işi varsa satarken adamın canını okuyorlar. Şimdiden yaptırıp fotoğraflarını çek ki yarın öbür gün satarken 'kazadan değil kronik çürükten yaptık' dersin. Bu halde gidersen dönüşte o çamurluk ağzı komple elinde kalabilir piyasası zaten dar.