Cevaplar (3)
MX-5 ND (2015-2019) kasalarda soft top sürtünmesi servis kayıtlarında 'Roof Rub' olarak geçer ve genelde tavanın tam geriye itilip kilitlenmesi sırasında oluşur. Satış sürecinde şu üç opsiyonu değerlendirebilirsin:
- Yetkili Servis Onarımı: Eğer araç hala bakımlıysa iyi niyet indirimiyle takla barı kapaklarının revize edilmiş parça ile değiştirilmesini isteyebilirsin.
- Kozmetik Müdahale: Beyazlayan bölgeye profesyonel tente boyası ve koruyucu uygulanması izleri %80 oranında gizler.
- Fiyat Revizyonu: Komple orijinal tente değişimi bugün 140-160 bin TL civarında. Alıcıya bu riski anlatıp fiyattan makul bir 'risk payı' düşmek süreci hızlandırır.
Özellikle tavanın açılırken içeriden itmek yerine, dışarıdan arka kısımdan bastırılarak kilitlenmesi bu sürtünmeyi minimize eder, alıcıya bunu uygulamalı göstermek güven verebilir.
Sorun aslında tasarım hatasından kaynaklanıyor, tente kumaşı ile plastik kapak arasındaki tolerans çok düşük bırakılmış. TSB kapsamında yurt dışında araya pullar koyarak veya kapağı traşlayarak çözüyorlardı ama 2016-2017 modellerin çoğunda o iz artık kalıcı hale geldi. Ben 2018 modelimde henüz kumaş delinmeden araya ince bir keçe yapıştırarak çözdüm, alıcıya teknik dokümanı ve bu modifikasyonu gösterirsen ikna olabilir.
Valla moruk o Mirai paketlerin piyasası zaten dar, bir de tente kusuru gelince millet kaçıyor. Geçen yıl 2025 sonunda benzer bir ND kasa sattım, tentede o beyazlama vardı diye piyasasının 90 bin altına ancak verebildik. Eğer delik yoksa kozmetik diye geçiştir ama delinmeye yakınsa yaptırıp öyle sat yoksa ölücülerden kurtulamazsın.