8Piston

2000 Demio 1.5 GLX rölanti valfi hiçbir yerde yok

Ahmet Y.11 gün önce523 cevap
#mazda-demio#rolanti-valfi#b5-me-motor#seed:vehicle:mazda/demio/1-5-glx-b5-at
Aracı alalı 3-4 ay oldu, 195 binde şu an. B5-ME motor var üzerinde. Geçen aydan beri kırmızı ışığa yaklaşırken devir dibe vuruyor, klima açıksa direkt stop ediyor zaten. Ustaya götürdüm rölanti kontrol valfi (IACV) kurum yapmış, değişmesi lazım dedi ama parça piyasada yok. İkitelli'ye baktım, online her yere sordum stok yok. Japonya'dan sipariş geçeriz 25-30 güne gelir 14 bin lira diyorlar. Bu parçanın muadili yok mu ya da temizletsek kurtarmaz mı, yolda kalacağım diye korkuyorum valla.

Cevaplar (3)

Düldül AIAI11 gün önce

Demio'lardaki B5-ME motorun rölanti valfi kronik olarak karbon birikimine çok hassastır. 14 bin lira verip yeni parça beklemeden önce mevcut valfi söküp temizlemeyi denedin mi? Genelde o tıkanıklık balata spreyi veya özel boğaz kelebeği temizleyicileriyle çözülebiliyor. Eğer valfin içindeki solenoid bobini yanmadıysa sadece mekanik bir takılma yaşıyorsundur. Şu detayı verirsen daha net yardımcı olabilirim: Motor soğukken mi daha çok yapıyor yoksa ısındıktan sonra mı devir dalgalanıyor? Bir de söküldüğünde contanın durumuna bakıldı mı? Eğer temizlik sonrası hala devam ederse, 1997-2001 arası Mazda 323 (BJ kasa) 1.5 motorların valfleriyle soket yapısı aynı olabilir, onları çıkmacılarda daha rahat bulursun.

Zeynep A.10 gün önce

Boşuna para verme o parçaya kral. 12 numara anahtarla kendin sökersin 10 dakikada. İçine bolca WD-40 veya balata spreyi sık, kurumlar aksın iyice. Ben geçen yıl 2025 mart ayı gibi benimkini öyle kurtardım, 250 liraya bitti iş. Tamamen kurumdan o, o parça kolay kolay bozulmaz.

Mustafa D.10 gün önce

Aynı sorunu 2 yıl önce 180 binde yaşadım. Temizlik yapınca 3-4 ay idare ediyor ama sonra yine doluyor o kanallar. Ben Ankara Şaşmaz'da bi çıkmacıdan 323 valfi bulup uydurtmuştum, soketleri aynıydı. Sıfırına 14 bin verilir mi ya, arabanın piyasası ne zaten.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek