Cevaplar (3)
Demio'lardaki B5-ME motorun rölanti valfi kronik olarak karbon birikimine çok hassastır. 14 bin lira verip yeni parça beklemeden önce mevcut valfi söküp temizlemeyi denedin mi? Genelde o tıkanıklık balata spreyi veya özel boğaz kelebeği temizleyicileriyle çözülebiliyor. Eğer valfin içindeki solenoid bobini yanmadıysa sadece mekanik bir takılma yaşıyorsundur. Şu detayı verirsen daha net yardımcı olabilirim: Motor soğukken mi daha çok yapıyor yoksa ısındıktan sonra mı devir dalgalanıyor? Bir de söküldüğünde contanın durumuna bakıldı mı? Eğer temizlik sonrası hala devam ederse, 1997-2001 arası Mazda 323 (BJ kasa) 1.5 motorların valfleriyle soket yapısı aynı olabilir, onları çıkmacılarda daha rahat bulursun.
Boşuna para verme o parçaya kral. 12 numara anahtarla kendin sökersin 10 dakikada. İçine bolca WD-40 veya balata spreyi sık, kurumlar aksın iyice. Ben geçen yıl 2025 mart ayı gibi benimkini öyle kurtardım, 250 liraya bitti iş. Tamamen kurumdan o, o parça kolay kolay bozulmaz.
Aynı sorunu 2 yıl önce 180 binde yaşadım. Temizlik yapınca 3-4 ay idare ediyor ama sonra yine doluyor o kanallar. Ben Ankara Şaşmaz'da bi çıkmacıdan 323 valfi bulup uydurtmuştum, soketleri aynıydı. Sıfırına 14 bin verilir mi ya, arabanın piyasası ne zaten.