Cevaplar (3)
Mazda SH-VPTS motor kodlu bu ünitelerde çift turbo sistemi bulunur ve bahsettiğin bypass valfi perçini, küçük turbodan büyük turboya geçişi yöneten kapakçığı tutar. Perçin gevşediğinde kapakçık tam kapanmaz ve P0234 veya P0299 hata kodlarıyla beraber araç koruma moduna geçer.
Şu anki şüpheni netleştirmek için OBD üzerinden turbo basınç değerlerini (boost pressure) loglamanı öneririm. Eğer 2500-3000 devir bandında basınçta dalgalanma varsa perçin gevşemeye başlamış olabilir.
- Erken teşhis: Sadece perçin değişimi ve kapakçık ayarıyla kurtarabilirsin (yaklaşık 15.000 - 20.000 TL).
- Geç kalınırsa: Perçin kopup pervaneye zarar verirse komple turbo revizyonu veya değişimi gerekir ki bu da güncel piyasada 80.000 TL bandını bulabilir.
Korkmana gerek yok ama 160 bin km bu arıza için tam kritik eşik.
P0234 kodunu görmediysen boşuna kuruntu yapma hocam. O kapakçık bozulduğunda araba çekişten bariz düşer, arkadan siyah duman atar. 2012-2015 arası çok geldi dükkana ama düzgün bir turbocu perçini çelik olanla değiştirip sabitliyor, bir daha ömürlük oluyor.
Ben geçen yıl 2013 model aracımda kendim kontrol ettim, manifold sökülmeden perçini görmen imkansız. Eğer elin anahtar tutuyorsa bir hafta sonu söküp bak derim. Parça kodu falan yok çünkü Mazda bunu turbo ile bütünleşik satıyor ama sanayide tornacılar o pimi 10 dakikada çakıyor, boşuna komple turbo alma.
Valla ben 2 yıl önce 140 bindeyken yaşadım o olayı, Bolu tünelinde limp mode'a bir girdi kafam patladı. Yetkili servis komple turbo değişecek dedi, maslak'ta özel bir Mazda servisine 18 bin liraya hallettirmiştim. O günden beri 40 bin km yaptım tık demedi, korkulacak bir şey değil çözümü belli.