Cevaplar (3)
SH-VPTS motor kodlu 2012-2015 arası Mazda CX-5'lerdeki eksantrik mili aşınması tamamen yüzey sertleştirme hatası kaynaklı bir durum. Belirttiğin metal çapakları önce vakum pompasını tıkar, sonra turbo pervanelerine zarar verir ve en son yağ basıncı düşüklüğüyle yatak sarmaya kadar gider. Alacağın aracın geçmişinde bu mil değişiminin yapılıp yapılmadığını şasi numarasından Mazda servis ağında sorgulatmalısın. Eğer değişim yapılmadıysa, alırken mutlaka vakum pompasını söktürüp içine baktır; orada simli, metalik tozlar görüyorsan o araçtan uzak dur. Honda 1.6 i-DTEC bakım maliyeti ve parça ulaşılabilirliği açısından daha mantıklı bir ekonomik tercih olsa da, CX-5'in sürüş dinamikleri ve tork karakteri bambaşka bir seviyede.
P0524 düşük yağ basıncı kodu verene kadar bekleme hatasına düşmeyin. Alacaksanız mutlaka vakum pompasını söktürüp filtreye baktırın, orada çapak varsa o mil bitmiş demektir. 2015 ortasından sonra revize edildi o miller ama 2012-2014 arası SH motorlar her zaman riskli grupta, ucuza kaçıp yan sanayi mille toplamaya çalışanlara da sakın bulaşma.
2013'te sıfır alıp 195 bin km kullandım o kasayı. 150 binde o şıkırtı bende de başladı, yetkili servis geçen yılın fiyatlarıyla absürt rakamlar istemişti ama dışarıda orijinal parçalarla 60 bine kapatmıştım işi. CR-V daha masrafsızdır, taş gibidir ama sürüş zevki olarak Mazda'nın yanına yaklaşamaz, karar senin hocam.
Valla moruk ben geçen sene sattım aynı makineyi, o korkuyla binilmez. Sorun çıkarınca parçası Japonya'dan geliyor, usta nazlanıyor, piyasası da zaten ağır gidiyor. Git 2016-2017 makyajlı CR-V al, kafan rahat olsun, sanayiye sadece yağ değiştirmeye gidersin.