Cevaplar (3)
Mazda CX-5 (2013-2019) modellerinde bu ayna katlanma sorunu oldukça yaygın bir kronik arıza. Sorun genellikle ayna içindeki motorun nem alması sonucu kısa devre yapması veya içindeki yumuşak plastik dişlinin aşınarak sıyırmasıdır. Servis genellikle 'ayna gövdesi komple değişecek' der ancak şu an stok sorunu olduğu için şu adımları izleyebilirsin:
- Geçici Çözüm: Motorun sürekli çalışıp aküyü bitirmesini engellemek için sol alt taraftaki sigorta panelinden ayna sigortasını çekebilirsin, ancak bu aynanın cam ayarını da devre dışı bırakır.
- Pratik Tamir: Stok beklemek yerine internette 'Mazda CX-5 mirror gear repair kit' diye aratırsan, metal veya dayanıklı polimerden üretilmiş yedek dişlileri bulabilirsin.
- Usta Tavsiyesi: Parçayı bulursan iyi bir oto elektrikçisi aynayı dağıtıp sadece o dişliyi değiştirerek 1-2 saatte çözer.
Aynı dertten 2024 sonunda başım ağrıdı, Ankara Şaşmaz'da sadece bu işi yapan bir yer var. Japonya'dan parça beklemekle ömür geçmez. Ben komple ayna için 22 bin lira fiyat alınca geri vites yaptım, usta motorun içindeki tork sınırlayıcıyı temizledi düzeldi. Parça beklemene gerek yok, İstanbul veya Ankara'daysan iyi bir ayna tamircisi bul hallederler.
Hocam o dişli serviste ayrı satılmaz, parça kodu B45B-69-1N7 ama boşuna arama bulamazsın. Geçen yıl 2015 model aracımda başıma geldi, sanayide bir 3D baskıcıya o dişliyi bastırdım 400 liraya mis gibi oldu. Ayna kapağını tırnakları kırmadan kanırtarak çıkarırsan motorun içini görebilirsin, elin yatkınsa kendin bile yaparsın.
Bu SkyActiv-G kasaların ayna motor ünitesi 'sealed' yani kapalı kutu gibi görünüyor ama su sızdırıyor. Eğer motor hiç susmuyorsa dişli tamamen gitmiş demektir. TIS dokümanlarında da bu soruna yönelik bülten var ama stok olmaması büyük saçmalık. Sigortayı çekersen yan aynaları ayarlayamazsın ama motorun yanmasını önlersin, en azından parça gelene kadar mantıklı.