Cevaplar (3)
Bahsettiğin durum CX-30 ve güncel Mazda 3 modellerinde sıkça karşılaşılan bir tasarım hatasıdır. Sorun genellikle ayna motorunun içindeki zayıf plastik dişlinin kırılmasından veya sızdırmazlık elemanlarının zamanla su alıp motoru oksitlemesinden kaynaklanıyor. Yetkili serviste 2026 yılı fiyatlarıyla komple ayna değişimi için 18.000 - 22.000 TL arası bir rakamla karşılaşabilirsin. Ancak çözüm için iki yolun var:
- Sadece iç motor mekanizmasını yan sanayi olarak 2.500 TL bandında bulup değiştirebilirsin.
- Kırılan plastik dişli yerine pirinç/metal dişli setleri satılıyor, bir kez yaptırıp ömürlük hale getirebilirsin.
Alırken bu masrafı pazarlık konusu yapmanı öneririm çünkü o ses mekanizmanın bittiğinin habercisidir, yağlamakla düzelmez.
Piyasada çok var bu durumdan, Mazda alan her 3 kişiden birinin başına geliyor. Alırken fiyatı 15-20 bin aşağı çek, yaptıramazsan yarın satarken alıcı senin kafanı ağrıtır. Ben geçen ay Ankara'da benzerini 1.380'den aldım bu yüzden.
Valla usta yağlamakla falan düzelmez o, satıcı seni yemiş. Ben 2021 modelde 2 yıl önce yaşadım, sağ ayna yarıda kaldı. Bostancı Sanayi'de birine götürdüm, içindeki motoru değiştirdi 1 saatte halletti. Yetkili servise gitsen direkt ayna setini kitlerler, hiç bulaşma o tarafa.
Mekanizmadaki aktüatörün tork sınırlayıcısı plastik olduğu için zamanla fatigue (yorgunluk) gösterip çatlıyor. Su girişi de oksidasyonu hızlandırıyor. Eğer aracın 2026 sonuna kadar garantisi devam ediyorsa servis bülteni kapsamında revize edilmiş parça ile değişim talep et, eski tip takmasınlar.