Cevaplar (3)
2019-2021 Mazda CX-30 modellerindeki bu durum aslında bir donanım arızasından ziyade BCM (Gövde Kontrol Modülü) ve telematik ünitesinin yazılımsal olarak 'uyku moduna' geçememesiyle alakalı. Eğer aracına yetkili serviste gerekli yazılım güncellemeleri yapıldıysa, parazit akım çekimi (parasitic draw) normal seviyelere düşmüştür. Satışta güven tazelemek için şu adımları izleyebilirsin:
- Servis kayıtlarından telematik ve BCM güncelleme tarihlerini içeren dökümü al.
- Multimedya ekranından telematik firmware versiyonunun güncel olduğunu (v10049 ve üzeri olması tercih edilir) alıcıya göster.
- Akü sağlığını ölçtürüp raporu ilana ekle.
Eğer bu güncellemeler yapılmadıysa araç stop halindeyken yaklaşık 300mA akım çekmeye devam eder ve 3-4 gün yatınca aküyü bitirir. Güncelleme sonrası bu değer 20-30mA bandına düşer.
Ben de geçen ay bakıyordum aynı modelden, bu akü mevzusunu duyunca tırstım vazgeçtim. Hatta bir arkadaşın 2019 modelinde 1 hafta otoparkta kalınca araç marş basmamıştı, 14 bin lira mı ne istediler yeni aküyle modül kontrolüne. Satarken o servis belgesini göstermen şart hocam yoksa kimse yanaşmaz.
Kral 2020 model CX-30 için piyasada bu durum 40-50 bin lira aşağı çeker normalde. Alıcı 'ya yolda kalırsam' diye bakıyor, senin servisteki o güncelleme faturasını ilan fotolarına en başa koyman lazım yoksa ölücüler dadanır. 2.0 motor olması zaten kitlesini daraltıyor, bi de üstüne akü muhabbeti binince satışı zorlaşıyor valla.
Yav parça kodu falan değişmiyor ki sadece yazılım atılıyor. OBD cihazın varsa kendin bile versiyonuna bakarsın, 2021 sonrasında zaten fabrika çıkışlı çözüldü bu mevzu. Alıcıya söyle, yetkili servisten 'güncellenmiştir' kağıdı alsın içi rahat etsin, 10 dakikalık iş için fiyat kırmasınlar boşuna.