Cevaplar (2)
Mazdanın B2500 4x2 modellerinde ön aksın ağırlık merkezi direkt bu rotillere bindiği için aşınma kaçınılmaz. Alt rotil için OEM parça kodu genellikle UH71-34-550 olarak geçer. İşleme başlamadan önce torsion bar (burulma çubuğu) gerginliğini mutlaka gevşetmen lazım, yoksa alt tablayı aşağıya bastırmak imkansız olur ve kaza riski doğurur. Rotil somunları için fabrika verisi 120-150 Nm arasıdır. Eğer 555 (Sanko) marka alacaksan mutlaka üzerinde Made in Japan damgasını kontrol et, çok çakması var piyasada. Değişim sonrası kamber/kaster ayarı için mutlaka rotçuya gitmen gerekecek.
Ben geçen yıl 2025 ekim gibi İzmir 1. Sanayi'den Japon 555 set aldım, tanesine 1200 lira vermiştim o zaman. Değiştirmesi çok dert değil ama rotili yuvasından ayırmak için sağlam bir çektirme lazım, çekiçle vurarak çıkarmaya kalkarsan taşıyıcıyı yamultursun valla kafan patlar sonra.
Piyasada bulacağın çoğu yan sanayi rotil 10 bin km gitmeden tekrar boşluk yapar. Eğer torsion barları çok sıktıysan araba yükselsin diye rotillerin çalışma açısı bozuluyor, ömrü yarıya iniyor. Sökerken aks kafasını zedeleme, körükleri de hazır sökmüşken kontrol et çatlak varsa değiştir.