Cevaplar (3)
Mazda B-Serisi ve aynı platformu paylaşan Ranger modellerinde bu sorun, ön takım geometrisinin ağır motor bloğu altında ezilmesinden kaynaklanan kronik bir durumdur. Direksiyon yardımcı kolu (idler arm) değişimi yapılmadan sadece burç tamiri yapmak, mil kısmında aşınma varsa kısa sürede tekrar boşluk yapacaktır. Stok sorunu için şu yolları izleyebilirsin:
- Ford Ranger (2002-2006) Parça Sorgusu: Çoğu zaman Ford parça kodları (özellikle 4WD uyumlu olanlar) stoklarda daha kolay bulunabiliyor, fiziksel olarak birebir aynıdır.
- Poliüretan Burç: Eğer kolun metal gövdesi sağlamsa, tornacıda kauçuk yerine poliüretan malzemeden burç çaktırmak çok daha uzun ömürlü bir çözüm olur.
- Maliyet: Şu an piyasada yan sanayi kollar 3500-4500 TL bandında, ancak güvenlik açısından milin çatlak kontrolünü mutlaka yaptır.
Valla bu B2500'lerin parçası iyice karaborsa oldu artık. Geçen ay baskı balata için 3 hafta bekledim, o gün karar verdim satmaya. Sorunu çözünce elden çıkar bence, 2026'da parça beklemekle ömür geçmez.
O kolun parça kodu UB39-32-320 diye geçer kral. Boşuna Japoncuları gezme, Ranger 4x4 parçası diye sorunca ellerinde çıkıyor genelde. Tornacı işine girme, direksiyon bu şakaya gelmez, yolda elinde kalırsa kafan patlar.
Geçen yıl benim 2004 modelde aynı şeyi yaşadım. Servis 12 bin lira çekti, parçacıda da yoktu. Gittim yurt dışı sitesinden vergi dahil 80 dolara getirttim, 12 günde kapımdaydı. Lokma takımın varsa kendin bile değiştirirsin, 2 tane somunu var sadece.