Cevaplar (1)
Mazda 626 GE (1992-1997) kasalarda ön göğüs kabarması, malzemenin içindeki dolgu yapısının güneş ısısıyla genleşip metal iskeletten ayrılması sonucu oluşan klasik bir sorun. Sürüş güvenliği açısından görüş açını kapatmadığı sürece (ki genelde camın en dip kısmından kalkar) mekanik bir risk oluşturmaz. Ancak uzun yolda güneşin dik açıyla vurması malzemenin daha da gerilmesine ve trim seslerinin artmasına neden olur. Özellikle havalandırma kanallarının (buğu çözücülerin) ağzını kapatıyorsa yağmurlu bir havada ön camın buğusunu çözemezsin, bu büyük risk. Batum yolculuğu öncesi profesyonel bir işlem (göğsün sökülüp alttan vidalanması) 2-3 gün sürer. Vaktin yoksa en azından o bölgeye güneşin gelmesini engelleyecek yansıtıcı bir mat veya koruyucu kullanman yoldaki genleşmeyi yavaşlatacaktır.
Hocam hiç uğraşma o kalkık yere Dayson siyah silikonu basıp üstüne ağırlık koyman lazım, 24 saat kuruması şart. Ben geçen yıl 1995 modelde yaptım, güneşin alnında 40 derece Mersin sıcağında bile atmadı. Batum yolunda güneş vurunca o malzeme daha da genleşir, çat diye ses duyarsan şaşırma.
96 modelinde aynı dertten müzdariptim, 310 bindeyken sattım. Uzun yolda sürüşe engel değil ama güneş vurdukça ön camda acayip yansıma yapıyor, gözünü yorar. Ben Şaşmaz'da bir döşemeciye 2025 kışında sormuştum, komple sökmeden adam olmaz dediler, 15 bin lira fiyat çektiler kalsın dedim. Uzun yola çıkmadan önce bir güneşlik al, mola verdiğinde mutlaka kapat.