Cevaplar (2)
VAF sensöründeki potansiyometre kanalı (karbon pist) zamanla aşındığı için ECU'ya tutarsız voltaj gönderiyor, bu da hızlanma esnasında yakıt haritasının sapmasına neden olur. Yeni parça gelene kadar pratik bir çözüm olarak VAF kapağını dikkatlice açıp, ibrenin temas noktasını (fırçayı) milimetrik olarak yukarı veya aşağı bükerek aşınmamış temiz karbon yüzeye temas etmesini sağlayabilirsin. Bu işlem genellikle sorunu 1-2 yıl daha öteleyebiliyor. Diğer seçenek ise parça kodu B6S7-13-210A olan bu ünite yerine, direnç değerleri uyumlu olan 626 modellerinin debimetresini denemektir ancak kalibrasyon gerekebilir. Sensörün içindeki yay tansiyonunu değiştirdin mi ya da kapak daha önce açılmış mı görünüyor?
Mazda 323 BG kasa GT'lerin kronik derdi bu VAF sensörü maalesef. Ben 2024 başında 210 bindeyken benzerini yaşadım, fırçanın yerini kaydırdım ama pist çok derin aşınmıştı kurtarmadı. Eğer imkanın varsa VAF to MAF conversion kitlerine bak ama maliyeti şu anki kurlarla çok yüksek kalabilir. Şaşmaz'da bunu yapabilecek eski nesil bir elektrikçi bulman lazım, direnç yoluna lehimle dolgu yapanlar bile var.
Kardeş boşuna parça bekleme gelmez o, gelse de 20-30 bin lira isterler. Ben kendi aracımda o siyah kapağın altındaki vidayı yarım tur gevşetip fırça kolunu kaydırdım, 15 bin kmdir sorunsuz biniyorum. İstanbul'daysan getir bakalım halledelim, parça ithalatına girersen ocak söndürürler bu devirde.