Cevaplar (4)
Mazda 3 BL kasalarda (2009-2013) bu durum polimer yapının UV ışınları ve yüksek ısıyla bozunmasından kaynaklanan kronik bir malzeme hatasıdır. Parça tedariği konusunda Mazda Türkiye stokları son 2 yıldır global lojistik nedeniyle sıkıntılı. Eğer beklemek istemiyorsan şu an en mantıklı yol profesyonel restorasyon. Flok kaplama veya deri kaplama yapan yerler bu sorunu 1-2 gün içinde kalıcı olarak çözüyor. Alkol veya tiner gibi çözücülerle temizlemeye çalışma, yüzeyin moleküler yapısı bozulduğu için daha fazla kusma yapacaktır. Geçici çözüm olarak 'pudra' dökenler var ama havalandırma kanallarına kaçarsa bu sefer klima motoruyla uğraşırsın. Ankara veya İstanbul'da bu göğüsleri orijinal dokusunda boyayan özel yerler var, maliyetleri 2026 başı itibarıyla 12.000 - 18.000 TL bandında seyrediyor.
Kral o parçayı bulsan bile 2026 kuruna göre 45-50 bin lira fatura çıkarırlar, değmez. Ben 2024 kışında benimkini kendim söktüm, üzerine kaliteli bir nubuk kestirip yapıştırdım, mis gibi oldu. Sökerken airbag soketine dikkat et yeter, o yapışkanlık alkolle falan çıkmaz boşuna uğraşma.
Valla geçen ay 2012 modelini aldım, o da aynıydı, direkt 40 bin lira kırdım fiyattan. Piyasada Mazda 3 alırken herkes önce göğüse dokunuyor artık. İzmir'de bir yer var, flok kaplama yapıyorlar, kadife gibi pütür pütür duruyor, en azından parlamayı ve o yapış yapış hissi tamamen kesiyor, satarken de sırıtmıyor.
Sorun aslında malzemenin içindeki plastikleştiricilerin yüzeye migrasyon yapması. Mazda Amerika'da bu sorun için geri çağırma yapmıştı ama bizde malesef kullanıcıya kaldı. Parça gelene kadar üzerine özel kesim 'dash mat' dedikleri halılardan koyabilirsin, en azından güneş temasını kesip süreci yavaşlatır.