Cevaplar (3)
Bose sistemlerdeki bu paslanma sorunu, kapı içindeki nemin metal çerçeveye sızması sonucu kağıt koninin metalden ayrılmasıyla oluşuyor. Parça kodu KD45-66-960 olan bu hoparlörün temini şu an lojistik nedenlerle Türkiye genelinde sıkıntılı. Eğer parça beklemek istemiyorsan şu iki yolu deneyebilirsin: İlki, hoparlörü söküp paslı yüzeyi ince zımparayla temizledikten sonra esnekliğini kaybetmeyen endüstriyel bir yapıştırıcı (Bally veya özel hoparlör yapıştırıcısı) ile kağıt koniyi tekrar metale sabitlemek. İkincisi, yetkili servis dışında Mazda çıkmacılarından 2017-2018 model araçlardan sökülmüş (revize edilmiş olma ihtimali yüksek) parçalara yönelmek. Hoparlörün empedansı 2 ohm olduğu için piyasadaki standart 4 ohm hoparlörleri takarsan ses kalitesi ve amfi sağlığı açısından verim alamazsın.
KD45 parça kodlu o sürücüler üretim hatalı, epoksisi zayıf. Tamir ederken kağıda çok ağırlık bindirmeyin ses bobini merkez kaçırırsa bu sefer sürtme sesi yapmaya başlar. Yapıştırıcıyı sürdükten sonra en az 12 saat kurumaya bırakın, hemen takıp bas açarsanız yine atar.
Kardeş boşuna parça bekleme, servisin isteyeceği paraya yazık. Geçen yaz benim 2016 modelde de aynısı oldu, Dayson mastikle incecik geçtim etrafını taş gibi oldu. Hoparlörü kapıdan sökmen 10 dakika zaten, YouTube'da videoları var, kendin halledersin masrafsız olur.
Ben de 140 binde yaşadım bu mevzuyu, İstanbul'da bir hoparlör tamircisine götürdüm. 2024 başında her iki kapıyı da 1500 liraya elden geçirdi, o günden beri sıkıntı yok. Orijinal parça hem aşırı pahalı hem de kronik olduğu için yine paslanıyor moruk, tamir ettir geç.