Cevaplar (2)
i20 (GB kasa) için kule takozlarının kauçuk yapısı soğukta çok çabuk sertleşiyor. OEM parça kodu genellikle 54610-C1000 ancak şasi numaranla kontrol etmen daha sağlıklı. DIY yapacaksan en kritik nokta yay çektirme aparatını çok dengeli bağlaman, yay fırlarsa ciddi yaralanma riski var. Amortisörü sökerken rotil ve Z rot bağlantılarını ayırman gerekecek, bu sırada fren hortumunu ve ABS kablosunu gergin bırakmamak için bir telle taşıyıcıya asman önemli. Lokurtu sadece takozdan değil, takozun içindeki bilyadan da gelebilir; açmışken mutlaka 54612-C1000 kodlu rulmanları da takım olarak değiştir. İşlem sonrası ön düzen (rot) ayarı şart, bunu evde yapamazsın.
Piston kolu milindeki somunu sökerken havalı tabanca yoksa mil boşa döner, allen anahtarla tutman lazım yoksa sökemezsin. 2015 modelde geçen ay başımıza geldi, uyduruk yan sanayi takoz takarsan 2 ay sonra yine ötmeye başlar, orijinalden şaşma.
Benim 2018 i20'de de var aynı ses ama cesaret edemem herhalde kendim yapmaya. Geçen hafta Gebze'de bi yere sordum 4 bin lira fiyat çektiler komple ön takım bakımıyla beraber... Sadece takoz değişimiyle bu lokurtu tamamen kesiliyor mu valla merak ediyorum.
Kral hiç korkma, geçen yıl Ankara'da ayazda balkonda değiştirdim ben. İki tane kaliteli yay çektirme al, somunları gevşetmeden önce WD40 sıkıp bekle. En üstteki 19'luk somun bazen paslanmış oluyor, onu sökene kadar canım çıktı ama sonuçta 3000 lira cebimde kaldı.