Cevaplar (2)
Hyundai i20 PB Facelift (2012-2014) modellerindeki fren müşürü arızası, tamamen mekanik-elektrik kontak noktalarının aşınmasından kaynaklanan basit bir iletim sorunudur. Sistem fren lambasının yanmadığını veya pedala basılmadığını algıladığında güvenlik protokolü gereği vites mandalını (shift interlock) serbest bırakmaz ve ESP/ABS devre dışı kalır. Bu durumun ABS beyniyle veya şanzıman mekaniğiyle bir ilgisi yoktur. Yetkili servislerde 2026 güncel fiyatıyla parça 800-1.000 TL, işçilikle beraber maksimum 2.000 TL civarına orijinaliyle (93810-3S000 kodlu parça) çözülür. Alıcılara bunun bir 'beyin arızası' değil, sarf malzemesi niteliğinde bir sensör değişimi olduğunu, sistemin şu an eksiksiz çalıştığını belirtebilirsin. 40-50 bin TL gibi rakamlar bu arıza için piyasa gerçeklerinden uzaktır.
Kral o 50 bin indirim isteyenler direkt ölücü tayfa, hiç muhatap bile olma. 2013 model araba alıyorlar, sanki fabrikadan dün çıkmış gibi kusur arıyorlar. Ben geçen yıl 2014 modelini 145 binde aldım sattım, müşür falan kimse sormadı bile, dürüstlük yapacağım diye çok detay verip kafa karıştırma millet işine gelince uzman kesiliyor.
Aynı sorun benim başıma 2024 yazında gelmişti, stop lambaları yanmadığı için arkadaki kamyon az kalsın çarpıyordu. Yetkili serviste değiştirmiştim, 'iyileştirilmiş parça' taktıklarını söylemişlerdi. Eğer takılan parça güncel seridense bir daha kolay kolay yapmaz, alıcıya servisten teyit ettir bence.
Ben geçen kış 2012 modelimde kendim değiştirdim, parçayı 350 liraya aldım 10 dakikada taktım. Penseyle pedalın arkasındaki somunu gevşetince olay bitiyor zaten. Alıcıya parçanın faturasını göster 'bak kardeşim kronik diyorsun ama çözümü bu kadar basit' de sustur, milim oynama fiyatında.